Tak tam máš něco špatně. Rozhodně není normální, aby pneu někde dřela. Já měl na předku 235/45/17 a nedřela mi ani trochu. Teď mám 225/45/17 úplně nové a taky nic.
tomuhle ze pomoct montazi dorazovych podlozek ktere zmeni rejd tady mas cislo bmw dily je to prestavba na obe strany 32 11 1 140 479
ps ti co maji m tecnik podvozok tak to tam vetsinou maji uz z vyroby
pokurvenej ten plastovej podběh (neorigo? , geoška...), nebouraný neznamená netknutý ty kola se dodávaly originál s novým autem, myslíte že jim to dřelo na salonu?
kdyz to drhne na obou stranach tak to nemuze byt geometrii ne? kdyby ji nekdo udelal a preadil volant jak tu pisete, to by drhlo na jedne strane a na druhe by byla o to vetsi mezera
může to být moc velká rozbíhavost proto drhne na obou stranách, nicméně v naprosté většině případů se jedná o vychozený hřeben řízení a pomohou dorazové podložky.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
milius píše:kdyz to drhne na obou stranach tak to nemuze byt geometrii ne? kdyby ji nekdo udelal a preadil volant jak tu pisete, to by drhlo na jedne strane a na druhe by byla o to vetsi mezera
Ne, drhlo by to na obou... Blbě se to vysvětluje, ale je to tak. Vyosení řízení při geometrii na jednu či druhou stranu má za následek větší rejd kola uvnitř zatáčky. Tím pádem se opře o podběh. Celkem častá záležitost pokud se nezajistí volant a seřizuje se geometrie podle kol. Ve finále je volant nakřivo a jen se srovná. To je strašná prasárna a chtěl bych doufat, že se již dnes neděje.
Má to dva negativy:
1) drhne vnitřní kolo zatáčky o podběh v plném rejdu.
2) Při projíždění zatáčky se vnitřní kolo smýká.
Ahoj, mam na aute 225/45/R17 - originalni M kola. Problem s drhnutim o nosnik mam take. Jedine reseni jsou dorazy, je to origo BMW dil, jak uz to tu bylo jednou napsano.
M-technic a ostatni, ktere vyjeli z vyroby na R17 kolech s pneu 225 to zrejme maji namontovane od vyrovby.
A je tu někdo kdo ty origo dorazy na řízení montoval? Zajímá mě kde se to přesně montuje a jak je montáž náročná. Jde o to že mám momentálně 225/50/16 ale chci co nevidět dávat 18ky a chtěl bych zkontrolovat zda tam ty dorazy mám nebo je případně doplnit zároveň s montáží nových tyček řízení.