Sprite píše:Mám teď taky problém s oknem u řidiče..E36 coupé. Dolů sjede OK. Ale pokud zmáčknu tlačítko až do druhé polohy, že by mělo okno samo vyjet až nahoru, tak vždy vyjede jen tak 10cm a pak další 3 zase sjede dolů. Takže okno zavírám třeba na 4x. Ale pokud jsem držel tlačítko celou dobu, tak to vyjelo na 1x.
Mám uplně to stejný kdybys na něco přišel tak napiš.díky
Sprite píše:Mám teď taky problém s oknem u řidiče..E36 coupé. Dolů sjede OK. Ale pokud zmáčknu tlačítko až do druhé polohy, že by mělo okno samo vyjet až nahoru, tak vždy vyjede jen tak 10cm a pak další 3 zase sjede dolů. Takže okno zavírám třeba na 4x. Ale pokud jsem držel tlačítko celou dobu, tak to vyjelo na 1x.
Mám uplně to stejný kdybys na něco přišel tak napiš.díky
zatím se mi nepodařil sehnat. Nicméně teď cely vikend už to zase když drzim tlačítko až v dolní poloze vyjíždí ok. Ještě jeden dotaz. Nevis čím by se daly nějak ošetřit ty gumy po kterých to okno jezdí. V poslední třetině trosku vrze. Díky
zatím se mi nepodařil sehnat. Nicméně teď cely vikend už to zase když drzim tlačítko až v dolní poloze vyjíždí ok. Ještě jeden dotaz. Nevis čím by se daly nějak ošetřit ty gumy po kterých to okno jezdí. V poslední třetině trosku vrze. Díky
Silikonem na gumy,postrikas to tim a guma krasne zmekne a je jak nova..
Mesa píše:Zdravim..Mam mensi dotaz..Koupil jsem cerstve E36ku cupe a mam problem s el. stahovanim..u okna u ridice kdyz zmacknu tlacitko na stahnuti okna a drzim ho,tak se stahne asi jen o 3cm,takze kdyz chci stahnout cele okno,musim mackat jak trotl,to same je u okna u spolujezdce akorat u nej to jde sekave jen dolu a jeste k tomu nefunguje takove to stazeni pri otevireni dveri(teda spis funguje tak,ze pri otevreni dveri se stahne,ale hned se zase vytahne,takze dvere nejdou zavrit,musim je zavrit tak,ze si okno stahnu manualne sam).Mate s tim nekdo zkusenosti cim by to mohlo byt?Co me napada je v prvni rade samozdrejme jednotka..za druhe mi nekdo rikal,ze to muzou byt i tlacikta a za treti nevim..A pokud by to tedy byla jednotka,mam moznost koupit od jednoho klubaka odsud jednotku z cupecka r.v. 96,ja mam r.v. 92,bude to sedet?Jo a kde se vubec ta jednotka asi tak nachazi?Diky za jakekoliv rady a zkusenosti;)
Prosimtě měl jsem podobný problém + to, že se mi okno při výjezdu nahoru křížilo... všechno bylo způsobený tím, že okno v zimě přimrzlo a někdo se ho snažil stáhnout...bohužel shodou náhod přimrzli i ty plastový jezdci, takže se mi ohly ty ramena, který to táhnou dolu a pokaždý mi to vyhodilo okno z těch kolejnic.. a budto se sekalo po každem centimetru...nebo vyjelo křivě... i třeba tam by jsi mohl najít problém
včera sem řešil problem s mačkáním tlačítka aby si sjel oknem a byl to upadly magnet na hřideli motorku posunul jsem ho zpátky na místo přilepil a okna jezdi jak mají
Silikonem na gumy,postrikas to tim a guma krasne zmekne a je jak nova..
Už si vážně nevím rady. 15 cm od shora začne okno po gumě drhnout a "odskakovat".. Už jsem to mazal silokonem, glycerinem, originál přípravkem z BMW, teď naposledy indulonou a vždy to vydrží 3-4 dny a je to zase suchý a skáče to A už mě to začíná štvát. Nejen proto, že to vydává pazvuky jak to poskakuje, ale myslím si, že to u mě i způsobuje ten problém, že se okno při automatickém dojezdu nahoru tím že to neklouže zasekává. Protože po namazání to většinou pak chvíli funguje..Díky za rady..