Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW 323i 97 ASC?
-
JanHavlicek
- Klubové ID: 2246
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
ASC má tyto znaky:
Tlačítko ASC před řadící pákou, motorek nastavení tempomatu v motorovém prostoru, dvojitá klapka - jedna pro ASC, druhá pro tempomat a lanko od plynu.

Na tlačítku by mělo být vyznačeno, zda je to ASC, nebo ASC+T

Foto dvojité klapky - část s ASC je ta lehce odchlíplá a nedošroubovaná
Nebo jednodušší, pokud tě zajímá, zda to s ASC či ASC+T vyjelo z fabriky, tak se poptat v BMW, tam ti vyjedou výbavu vozu, když byl nový.
Tlačítko ASC před řadící pákou, motorek nastavení tempomatu v motorovém prostoru, dvojitá klapka - jedna pro ASC, druhá pro tempomat a lanko od plynu.

Nebo jednodušší, pokud tě zajímá, zda to s ASC či ASC+T vyjelo z fabriky, tak se poptat v BMW, tam ti vyjedou výbavu vozu, když byl nový.
Super Dííky mocFx píše:ASC má tyto znaky:
jen nevým jak s tou výbavou v BMW. mam e36 323i 02.97 a v servisce, kde mám vypsanou, psane ASC neni, páč to bylo u 323 v základu. knoflik na ASC mám, ale sám jsem také nikdy nepřišel na to, jestli mam ASC i s T nebo ne. každopádně, když se zahrabu na sněhu, tak chvilkama hrabou obě kola, případně se střídaj. takže nejspíš mám i T 
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je tam ASC+T tak je tam i čtyřkanálové ABS = dozadu vedou dvě brzdové trubky, ke každému kolu zvlášť už od hydrojednotky ABS.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
francis: jses mi podle techto fotek schopnej rici, jestli mam nebo nemam ASC+T ? Diky http://zsteiner.rajce.idnes.cz/Desktop/
V zaklade to nebolo. Mal som 323 vo velmi slusnej vybave a asc tam nebolo. Ani samosvor.zsteiner píše:jen nevým jak s tou výbavou v BMW. mam e36 323i 02.97 a v servisce, kde mám vypsanou, psane ASC neni, páč to bylo u 323 v základu. knoflik na ASC mám, ale sám jsem také nikdy nepřišel na to, jestli mam ASC i s T nebo ne. každopádně, když se zahrabu na sněhu, tak chvilkama hrabou obě kola, případně se střídaj. takže nejspíš mám i T
7er. True definition of luxury. Yours.
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Podle počtu trubek i podle čísla na štítku to vypadá na ASC+T
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
francis: DÍKY 100RM: tak mozna kecam, precetl jsem si to tady na bmwklubu v infomacich pro kupujici, u modelu 323i se pise: ,,323i znamená objem 2,5 litru, novou generaci motorů s hliníkovým blokem, singl Vanosem a nižší spotřebou, v této variantě je snížen výkon ve prospěch točivého momentu a zaplnění mezery v nabídce modelů. Auta jsou obecně dražší, novější a s výbavou, která i zahrnuje ASC (antihrab- škrtí přívod vzduchu motoru + brzdí jednotlivá zadní kola),, Ale samosvor taky nemam, co jsem tady cetl, tak se snad ani s ASC nekombinoval.

Touring & Compact