Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kontrolka airbagu, diagnostikou nelze načíst

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
gizi
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od gizi »

Čau kluci potřebuji pomoc, mam E36 a svítí mi na volante Airbagu tak jsem jel na diagnostika, tam 1 diagnostika mi nešla načítat pak 2 diagnostika, taky nešla, pak přivezli orig. diagnostika BMW a to mi načetlo jen par jednotek, ale airbagu nenačetlo poraďte co by to mohlo ještě být ? S díky
Killca

#2 Příspěvek od Killca »

nejcasteji zatezova decka v sedacce spolujezdce (vlozit misto zapojeni do de decky jen odpory a diodu podle navodu)

pote predpinac pasu na sedacce, mmuze byt zatazeny bourackou nebo je proste v haji (oprava kolem 500kc za novy predpinac)

spoje do airbagu ve volantu (ale to by chtelo aby zjistila diagnostika, protoze promerovat draty je podle me komplikovany)

vadna jednotka airbagu pod zadni sedackou
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
elgroso

#3 Příspěvek od elgroso »

.. mel jsem kombinaci spatneho predepinace pasu a krouzku volantu..
gizi
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od gizi »

mam r.v.93 a jeden airbag ,

zatezova decka v sedacce spolujezdce ? zadny kabely tam nevedou do sedacky?

predpinac pasu na sedacce ? to nwm

vadna jednotka airbagu pod zadni sedackou? kde konkretne je ? a kolik stoji nova jednotka airbagu

diky
Pitrsh

#5 Příspěvek od Pitrsh »

no jestli mas jeden tak to bude krouzek pod volantem mel jsem ten samej problem u compakta
ironpipi

#6 Příspěvek od ironpipi »

Trochu se připojím, měnil jsem sedačky ve své E36, odpojil jsem baterku, dal druhý sicny....po zapnutí zapalování se rožnou kontrolky, pak zhasnou, jen kontrolka airbagu zhasne, hned se zase rozsvítí a po cca 1min opět zhasne. Měl někdo podobnej problém? Dnes jsem měl auto na diagnostice, ale načetlo mi to jen nějakou nespecifikovanou chybu, tak nevím...Podle mě kdyby bylo něco v háji, tak by kontrolka bagu svítila pořád, ne? Dík
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

ironpipi: Tohle bývá špatný kontakt zátěžového čidla v sedačce spolujezdce... Taky mi to dělalo, a to jen při ochlazení...
Odpovědět