Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kontrolka airbagu, diagnostikou nelze načíst
nejcasteji zatezova decka v sedacce spolujezdce (vlozit misto zapojeni do de decky jen odpory a diodu podle navodu)
pote predpinac pasu na sedacce, mmuze byt zatazeny bourackou nebo je proste v haji (oprava kolem 500kc za novy predpinac)
spoje do airbagu ve volantu (ale to by chtelo aby zjistila diagnostika, protoze promerovat draty je podle me komplikovany)
vadna jednotka airbagu pod zadni sedackou
pote predpinac pasu na sedacce, mmuze byt zatazeny bourackou nebo je proste v haji (oprava kolem 500kc za novy predpinac)
spoje do airbagu ve volantu (ale to by chtelo aby zjistila diagnostika, protoze promerovat draty je podle me komplikovany)
vadna jednotka airbagu pod zadni sedackou
vlevo je matal
a vpravo Killca 

Trochu se připojím, měnil jsem sedačky ve své E36, odpojil jsem baterku, dal druhý sicny....po zapnutí zapalování se rožnou kontrolky, pak zhasnou, jen kontrolka airbagu zhasne, hned se zase rozsvítí a po cca 1min opět zhasne. Měl někdo podobnej problém? Dnes jsem měl auto na diagnostice, ale načetlo mi to jen nějakou nespecifikovanou chybu, tak nevím...Podle mě kdyby bylo něco v háji, tak by kontrolka bagu svítila pořád, ne? Dík