Zdravím pánové,
potřeboval jsem vyměnit žárovku v budíkách a tak jsem vytáhl přístrojovku ven z auta. Při zandávání jsem nedával pozor a promáčkl jsem si palubku u přístrojové desky. Nevíte někdo, jak to opravit? Předem díky. Je to E36stka.
Každopádně na opravy palubníchch desek, tapecírunů a různých vnitřních měkčených plastů se prodávají přípravky. A je spoustu firem co se tím přímo zabývá, zkus pohledat na netu
Nevíte někdo jestli jde vyměnit samotné sklíčko u budíků v 318is rv 95,mám ho prasklý a ošoupaný,budíky co jsem měl navíc,nějaký strarý ještě s hodinama,tak ty mají to sklíčko slepený,ty mé jsem zatím nevyndaval,tak nevim,ale jít by to snad mělo ne,když se do budíků e36 prodávají takové ty chromové kroužky? Nebo je kvůli tomu musim násilně rozlepit?
Jinak,k té palubce.Pokud je promáčknutá,tak snad jediná možnost,když se nepůjde dostat k promáčklině ze spoda je použít nějakým způsobem vyrovnání podtlakem,nebo nalepením něčeho,čím by to šlo vytáhnout.Stejně,jako se bodne drát na kastli a promáčklina se vytahuje třeba trhem,nebo montážním kladivem.