Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
katalizator e36 316i
-
jarin36
- Klubové ID: 2213
Ahoj,potreboval bych poradit. Tento tyden jsem mel auto u kmarada na zdviži,kde jsem zjistil ze mam vysypanej kat,proste si lita volne v obalu. Protoze mam nedavno delanou technickou rozhodl jsem se ze kat vykucham. Kamen urazu je v tom ze ma auto ladak (uz jsem to tak koupil,obtezuje to me i policii
) a mam strach ze az vyndam kat budu slyset na sto honu
Je to zatim takove provizorium, ale zajima me jestli s tim mate nekdo nejake zkusenosti,popr.: jak vyfuk ztlumit
Zda se mi ze nektera auta maji kat,stredovy a koncovy tlumic, u bawa asi funguje kat zeroven jako tlumic,asi 
-
mequi
Tak podle mě ti lítá jenom ten obal katu. Zkus to vyplnit drátěnkou. No a měl by jsi tam mít taky středovej tlumič. http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=18&fg=10 nebo co tam vlastně máš??? A ztlumíš to tak, že ten stávající vyhodíš a dáš tam normální TLUMIČ a ne REZONÁTOR co tam máš ted.
- Killca
- Klubové ID: 1648
kat ma na sobe plechovy kryt a mezi katem a plechovym krytem je nejaka vypln, ktera casem vypadne, vydroli se a podobne, pak ten kryt klepe o kat, ja sem ten kryt normalne odstrihal a vyhodil a bylo nadherne ticho, tak to udelej taky, pripadne to vypln tou dratenkou, jak pise kolega, nebo necim jinym, treba tepelnym silikonem na vejfuky, jen at ten plech nerezonuje
teda to plati, pokud opravdu klepe jen ten plech
teda to plati, pokud opravdu klepe jen ten plech
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
tak mam e36 touring 1,8 puvodni majitel vyndal kat prostredni tlumic a vzadu je ladak auto neni zastak hlucny jen kdyz ho podtacim no cca do 2000tis pak to jde zkousel jsem tam dat kat jelikoz by to neproslo emisema ale zvuk se nezmenil ale vykon jo jede to hur tak jsem tam znovu dal trubku a zkousel jsem prostredni tlumic auto se trochu ztisilo a vykon asi stejnej