Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Volant M3 e36 s airbagem
- LiborM
- Klubové ID: 2314
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj
Mám dotaz, chtěl bych si koupit tříramenný volant M3 ''placka'' s airbagem do e36,ale zajímalo by mě jestli tam bude sedět konektor na airbag,mám tam origo čtyřramennej s bagem.Nebo jestli se to dá nějak upravit abych nemusel ještě shánět kroužek pod volant.
Chtěl bych to vědět dřív,než ho koupím.
Děkuji.
Mám dotaz, chtěl bych si koupit tříramenný volant M3 ''placka'' s airbagem do e36,ale zajímalo by mě jestli tam bude sedět konektor na airbag,mám tam origo čtyřramennej s bagem.Nebo jestli se to dá nějak upravit abych nemusel ještě shánět kroužek pod volant.
Chtěl bych to vědět dřív,než ho koupím.
Děkuji.
-
JanHavlicek
- Klubové ID: 2246
-
JanHavlicek
To je asi ta trojka - Slip ring což? (32 34 1 162 111)
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... g_wheel_2/
Tak to už bych tam měl snad mít od předchozího volantu, uvidíme o víkendu
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... g_wheel_2/
Tak to už bych tam měl snad mít od předchozího volantu, uvidíme o víkendu
-
JanHavlicek
Když už je to tu založené, můžu vám popsat svůj primitivní laický problém? 
V autě mám dosud tento volant
Ten jsem rozebral a zjistil, že ten kroužek vypadá naprosto stejně jako např. u tohoto volantu, zkrátka asi vidíte, že je připevněný na třech hvězdicových šroubech k volantu.
Jenže když jsem ho chtěl přehodit do mého "nového" volantu, tak jsem zjistil, že to nemám kam zamontovat, protože ty 3 díry v tom volantu nejsou (tady fotka)
Co tedy s tím? Ten kroužek bude asi ok, ale není ten druhý "nový" volant z nějakýho jinýho modelu, než vůbec z E36?
(E39 co já vím)
Díky za rady od zkušenějších, nějak se v tom neorientuju a v Etce jsou ty obrázky ne zrovna detailní.
V autě mám dosud tento volant
Ten jsem rozebral a zjistil, že ten kroužek vypadá naprosto stejně jako např. u tohoto volantu, zkrátka asi vidíte, že je připevněný na třech hvězdicových šroubech k volantu.
Jenže když jsem ho chtěl přehodit do mého "nového" volantu, tak jsem zjistil, že to nemám kam zamontovat, protože ty 3 díry v tom volantu nejsou (tady fotka)
Co tedy s tím? Ten kroužek bude asi ok, ale není ten druhý "nový" volant z nějakýho jinýho modelu, než vůbec z E36?
Díky za rady od zkušenějších, nějak se v tom neorientuju a v Etce jsou ty obrázky ne zrovna detailní.
-
JanHavlicek
Takže pasovat nebude..., ten kroužek nemůže být ten hlavní problém, pokud máš ten "správný volant" pro E36, tak má díry přesně na ten kroužek, který tam mám teď, pro většinu E36 volantů je ten kroužek stejný, i pro některé 4-ramínka, koukni do toho odkazu na bmwfans.info
//edit:
tady 3-ramínko s potřebným kroužkem
tady 4-ramínko s úplně stejným kroužkem
tady skutečně 4-ramínko s úplně jiným kroužkem
Ale teďka mi nejde úplně o ty kroužky, spíš bych chtěl vědět - pokud je ten volant z E46, jakože je, výroba je někdy 99, tak jak je slip ring v E46 řešený? Někde jsem vyčetl, že už je snad přímo na sloupku řízení a není namontovaný na volantu, je to pravda? Protože koukni na tu fotku toho "novýho" volantu, ty díry na namontování, byť správného slip ringu, nemá.
//edit:
tady 3-ramínko s potřebným kroužkem
tady 4-ramínko s úplně stejným kroužkem
tady skutečně 4-ramínko s úplně jiným kroužkem
Ale teďka mi nejde úplně o ty kroužky, spíš bych chtěl vědět - pokud je ten volant z E46, jakože je, výroba je někdy 99, tak jak je slip ring v E46 řešený? Někde jsem vyčetl, že už je snad přímo na sloupku řízení a není namontovaný na volantu, je to pravda? Protože koukni na tu fotku toho "novýho" volantu, ty díry na namontování, byť správného slip ringu, nemá.
-
JanHavlicek
-
JanHavlicek