Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Čidla PDC
Mám dotaz. V ETK jsou čidla PDC jako 2 položky (č.10 a č.11), ale mají stejné objednací číslo http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... ntrol_pdc/ . Ale psané jsou po 2 kusech od každého čísla. Netušíte někdo, zda se něčím liší a je potřeba při montáži dodržet nějak jejich umístění, nebo je to úplně jedno a všechny 4 čidla lze mezi sebou jakkoliv prohazovat??. Děkuju
takhle, mě nefungujou dvě, jedno boční a jedno stredovy, jakmile nejde jedno nejde system vubec, kdyz zapnes zapalovani a das tam zpatecku a vylezes ven k zadnimu narazniku a poslechnes si zblizka k čidlu tak musi jakoby slabě tikat
to co netikalo sem prohodil s tim co tikalo a cidlo ktery se jevilo jako spatny zaclo tikat, z cehoz usuzuju ze neni rozdil mezi bocnimi a stredovymi, a ze mam zavadu v kabeláži
nevim jestli ti to pomuze, ale myslim ze rozdil mezi nimi není 
-
Slavisimo
- Klubové ID: 1127
- Kontaktovat uživatele:
to zkusim ale zajimalo me to ze kdyz aktivujes PDC jesli se v aute neco ozve...u fabie to udela 3 tony... a kdyz nefunguje jedno cidlo tak se ozyva neprerusovany ton.
U E46 kdyz das zpatecku tak to jednou pipne ze je aktivni, compacta je to mrtvy..nasel sem jednotku a v ni pripojenej nejakej klasickej gong z E36
asi nejaky smelo, navic jeden konektor je tam odpojenej.
U E46 kdyz das zpatecku tak to jednou pipne ze je aktivni, compacta je to mrtvy..nasel sem jednotku a v ni pripojenej nejakej klasickej gong z E36
tak toto by mě taky zajímalo, jestli u 36ky se ma po zařazeni zpatecky ozvat něco, jako ze je aktivní. Nebo jestli je ticho až do překážky. Mohl by prosím napsat někdo, kdo ma v E36 originál PDC, jak se to ma chovat? díkySlavisimo píše:to zkusim ale zajimalo me to ze kdyz aktivujes PDC jesli se v aute neco ozve...u fabie to udela 3 tony... a kdyz nefunguje jedno cidlo tak se ozyva neprerusovany ton.
U E46 kdyz das zpatecku tak to jednou pipne ze je aktivni

a vpravo Killca