čau,
týden mám 323i a zjistil jsem, že tam byly ostřikovače světel, ale nejsou tam. Nejsou ani díry v masce. Jediný, co tam zbylo je 5L nádrž na ostřikovací kapalinu (běžně bývá tuším 2L) a druhý motor, který pracuje, ale je odmontován od nádržky, nádržka je v tom místě ucpaná, motor je ledabyle "pohozen" v prostoru a je připojen, když zmáčknu ostřikování okna, běží, ale nemá co nasát. Mám docela strach, aby se nezadřel a navíc ho chci zprovoznit. Z něj vede hadice někam dolů pod světlo, ale nemám šanci se tam dostat bez demontáže světla. Navíc jsem tam v blízkosti našel dva odpojený kabely, z nichž jeden má takovej zvláštní konektor. Viz. foto.
Dál bych Vás chtěl poprosit o radu, od čeho je víko viz. další foto. Jediný, co mě napadá je servo řízení.
A nakonec je tu ještě jedno víčko, který jsem odmontoval a zjistil jsem, že je tam několik konektrů a zajímalo by mě, co to je - foto u motoru s nápisem BMW. Zase jsem to vrátil zpátky a doufal, že vše poběží. Vše ok.
///MOD Killca: presunuto z pokecu
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 - konektory pro ostřiky světel a záhadné víko
to nemám. Nemám tam vzadu ani stěrač. Navíc z toho motoru vede krátká hadice pod přední světlo. Má tak třicet čísel a na konci je nějaká tryska, ale nemohl jsem se k tomu dostat.Maikl píše:jo a zadni ostrikovac nemas?Slavisimo píše:To pred tim sanim je na olejje tam olejova vlozka(filtr)
![]()
![]()
A ta posledni fotka je diagnosticka zasuvka(nulovani inspekce atd.)
Edit: ten jeden kabel mam na compactu taky, taky mam 5l a ostriky nemamnekdo je asi zrusil
Podle mě se to sralo a tekla z toho kapalina (jak jsem tu už četl v nějakým tématu) a borec to zrušil a při novém laku díry v masce zakytoval.
-
Slavisimo
- Klubové ID: 1127
- Kontaktovat uživatele:
To s tim zadnim steracem bylo na meKodl píše:to nemám. Nemám tam vzadu ani stěrač. Navíc z toho motoru vede krátká hadice pod přední světlo. Má tak třicet čísel a na konci je nějaká tryska, ale nemohl jsem se k tomu dostat.Maikl píše:jo a zadni ostrikovac nemas?Slavisimo píše:To pred tim sanim je na olejje tam olejova vlozka(filtr)
![]()
![]()
A ta posledni fotka je diagnosticka zasuvka(nulovani inspekce atd.)
Edit: ten jeden kabel mam na compactu taky, taky mam 5l a ostriky nemamnekdo je asi zrusil
Podle mě se to sralo a tekla z toho kapalina (jak jsem tu už četl v nějakým tématu) a borec to zrušil a při novém laku díry v masce zakytoval.