Zdravím vás. Potřeboval bych radu. Mám E36 320i bez vanosu. Použil jsem tlačítko " HLEDAT" a mám víceméně jasno. Při studeném startu se mi ozve horní rozvodový řetěz asi na dobu 3-4 otáček motoru hlasitým řachtáním. Pak se to ztiší. Asi než se natlakuje napínák olejem. Mám za to, že je ten napínák zralý na výměnu. A ted nevím, jestli mám měnit i řetěz. Není moc hlučnej. Při poslechu trochu vrčí. Je to normální zvuk? Co všechno mám resp. musím vyměnit? Stačí jen ten napínák nebo i řetěz s kolečkama? Auto jezdí beze změn. Jo a dělá to tak 2 měsíce. Myslím, že bych to zvládnul sám, podle knihy Jak na to? Četl jsem tady, že to není moc přesný návod. Tak jestli někdo ví přesný postup, prosím napište. Děkuji, že jste to četli až sem.
kolik to ma najeto? teda aspon kolik to ma na tachometru najeto retez je vzdy hlucnejsi ner remen, kdysi sem se na nutnost vymeny ptal v bmw v budejovicich, rozvody by mely vydrzet zivotnost motoru nebo tak nejak mi to rekl, ale dozivotni neznamena ze to najede 400tisic obecne se pry pocitalo s max 300tisic, takze mi bylo sdeleno ze kolem teto hranice by bylo dobre ty rozvody vymenit, coz je celkem pálka, zajed si nekam kde tomu rozumi at si to poslechnou, myslim ze zkuseny mechanik co ma s temahle autama zkusenosti ti hodne rekne uz podle poslechu......
ja mam na 325i m50 287tis a zatim ticho a pochybuju ze by s tim nekdo neco predemnou delal......jak rikam, zkus si zajet nekam do servisu kde rozumnej bmw at si to jen poslechnou nez s tim zacnes sam neco delat....
za to nic nedas
Chlapi, tak oživím téma. Jaksi jsem se dokopal - tzn. koupil napínák horního rozvodového řetězu. V úterý ho budu měnit. Je něco, na co si mám dávat pozor? Budou muset dolu ozubená kola, nebo to jde udělat i bez sundávání? Ptám se abych nebyl něčím nemile překvapený, když už to budu mít rozdělaný. Dotazy typu: dej to do servisu nepovažuji za fundovanou odpověd. Díky.
Tak jsem to zmáknul. Celkem pohodička. Ozubené kola ani řetěz nemuseli ven, tak jen vyšroubovat 4 skrutky, co drží napínák, vyndat napínák, nandat nový a poskládat zpátky.
To řachtání se ozývalo jen při studeném startu a to jen tehdy, když auto stálo víc jak den. Ted jezdím autem i víckrát denně, tak jsem to zatím neměl jak zjistit. Ráno, když jsem startoval, tak bylo ticho. Až bude auto stát déle jak den a nastartuji, dám vědět, jestli se to zlepšilo.
sakra, ty si nepotreboval pripravek pro blokaci vaček? mas vanos? chce mi nekdo rict, ze sem vyhodil zbytecne 50 korun za kus slitiny 6060, ze ktery sem to chtel nechat narezat.
jinak u me se to projevuje trochu jinak, po startu vsecko ok, ale kdyz se ohreje olej, tak to rachta na volnobeh, kdyz se zvednou otacky nekam k 1200/min, tak to ztichne. neco udela i vanos, ale mel sem dole ventildekl a kdyz sem pomackal napinak, tak rozhodne netesnil.
dobrý, u vanosu je to potreba, protoze musis sundat prsa pred hornim retezem a na tom je vanos, kerej resi propojeni mezi retezovym kolem a saci vackou. myslel sem, ze si na vanos vyresil nakou magickou fintu a nebo si mel koule na to udelat to navostro
Tak už nevím. To řachtání se ozývá stále. Je možné, že by byl řetěz tak vytahanej? Jak jsem to měl rozebrané, tak ten řetěz byl o dost volný. Nebo takhle: Jak je na něm napínák, tak je dost vysunutej ( ten napínák) oproti obrázku v Jak na to? Ale tam je zase otázka jak věrně to autor nakreslí páč jsou tam pouze obrázky a ne fota. Na druhou stranu, kdyby byl ten řetěz tak vytahaný, tak by to řachtalo podle mě stále. Budu to asi pozorovat ve více lidech a možná se na to přijde. Kdyby někdo přišel na cokoliv, co by to mohlo být, dejte vědět. Díky.
Hydroštely mají takový cvakavý zvuk, jak šicí stroj. Vypozorováno u Opelu Vectra A. Tohle je vysloveně řachtání nebo mlácení. To by hydra podle mého nedělali.
Vypadá to, že mám stejnej problém, stejný příznaky jak píšeš ty. Při nastartování něco zarachtá asi tak na tři vteřiny a pak už je ticho. E36 320I bez Vanosu, rok 92 a na tachometru něco kolem 225tisíc. Eště sem se ktomu nedostal, ale zajímalo by mě co to je. Už nikoho nic nenapadá?