Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
konzole zadních sedadel E36
Čau,
včera jsem koupil 323i (viz. klubová auta) a zadní sedadlo není přichycené na těch předních pantech. Problém je, že netuším, co mi tam vlastně chybí, nebo co je špatně. Na první fotce jsou patrné panty v karoserii a na druhé a třetí fotce jsou protikusy v sedadle. Je jasný, že tam něco chybí, ale co to je?
PS: nevíte někdo, co je ta elektronická záležitost uprostřed pod sedadlem viz. první fotka?
Díky předem za rady
včera jsem koupil 323i (viz. klubová auta) a zadní sedadlo není přichycené na těch předních pantech. Problém je, že netuším, co mi tam vlastně chybí, nebo co je špatně. Na první fotce jsou patrné panty v karoserii a na druhé a třetí fotce jsou protikusy v sedadle. Je jasný, že tam něco chybí, ale co to je?
PS: nevíte někdo, co je ta elektronická záležitost uprostřed pod sedadlem viz. první fotka?
Díky předem za rady
- Přílohy
-
- sedadlo.jpg (52.37 KiB) Zobrazeno 1481 x
-
- pant.jpg (49.91 KiB) Zobrazeno 1481 x
-
- karos.jpg (49.43 KiB) Zobrazeno 1481 x
aha, no to by neměl být problém opravit - dělám v kovovýrobě. Jenže jak to udělat, abych to nezapálil. Jedině to nalejt vodou. Docela by se mi hodilo vidět jak to má správně bejt.
Nechci moc otravovat, ale myslíš, že by bylo možný vyfotit to a dát to sem? Bych byl vděčnej.
díky za upřesnění krabičky a za radu k sedačce
Nechci moc otravovat, ale myslíš, že by bylo možný vyfotit to a dát to sem? Bych byl vděčnej.
díky za upřesnění krabičky a za radu k sedačce
okej, zetra vyfotím detaily a zkusím to víc nacvaknout - ještě se o to hrozně bojím a taky jak jsem z toho celej nadrženej, tak dycky něco zapomenu vyzkoušet, prohlídnout, vyfotit a pak mi to začne vrtat hlavou až doma, pač nemyslím na nic jinýho než na auto.
Jestli mě to časem nepřejde, ženská mě asi uteče. Ale co, s touhle károu... Snad ani žádnou ženskou nepotřebuju
Jestli mě to časem nepřejde, ženská mě asi uteče. Ale co, s touhle károu... Snad ani žádnou ženskou nepotřebuju
-
capri
- Klubové ID: 2068
- Kontaktovat uživatele:
http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=99960 tahle to ma vypadat
sice je to z E39 ale skoro se to neliší jinak ta krabička je jednotka bagů jak píše icecold
-
Slavisimo
- Klubové ID: 1127
- Kontaktovat uživatele:
Ty to tak mas protoze pod tou sedackou mas vedeny kabely k zesilovaci a subwofferuJarouch píše:Já si myslim že tam máš sedačky z kupé... já mam stejnej problém zacvaknu jednu stranu a druhá nejde... nic s tim neuděláš! pokud je to tak... mě to naštěstí tak nevadí mam to v autě co moc nepoužívam
-
xSAFA
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
Máš to OK, mě to tam taky nechtělo sednout, jak bylo několikrát řečeno pořádně zatlačit dozadu pod opěradla a pak až to máš přesně nad tím tak hupsnout a cvakne to. Je možný že pokud to dlouho nebylo zacvaklý tak se sedák trochu vytvaroval a nebude to tam chtět sedět. Mě to několikrát vyletělo ale teď už drží 
díky, pořeším časem.
Teď jiná věc, ikdyž nevím, jestli na to nemám hodit nový téma. No kdyžtak to pak nějak napravím.
Zkrátka mám tyto dotazy:
1. chci si připojistit čelní sklo, ale potřebuju vědět, kolik tak stojí výměna, abych si to pojistil na správnou částku (abych nepřeplácel nebo nedoplácel).
2. měníte si olej, svíčky, filtry sami? Mě se do toho moc nechce. Radši bych to někomu přenechal. Ale komu (za rozumný peníz, rozumná služba) a jakej olej nejlépe, jaké svíčky... (vím, že je tu na to téma a taky na ně kouknu).
díky všem zůčastněným.
Teď jiná věc, ikdyž nevím, jestli na to nemám hodit nový téma. No kdyžtak to pak nějak napravím.
Zkrátka mám tyto dotazy:
1. chci si připojistit čelní sklo, ale potřebuju vědět, kolik tak stojí výměna, abych si to pojistil na správnou částku (abych nepřeplácel nebo nedoplácel).
2. měníte si olej, svíčky, filtry sami? Mě se do toho moc nechce. Radši bych to někomu přenechal. Ale komu (za rozumný peníz, rozumná služba) a jakej olej nejlépe, jaké svíčky... (vím, že je tu na to téma a taky na ně kouknu).
díky všem zůčastněným.

a vpravo Killca