ten dural..... nevite kdo to dela a kolik to stoji?George_D píše:Já bych tam nechal udělat nějakej dural plech, nebo karbon, karbon by to mohl vydržet asi tak stejně jako plast, neli víc
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Spodní kryt motoru E36
- George_D
 - Klubové ID: 49
 - Kontaktovat uživatele:

No mam dojem že třeba Ferona a cenu nevim, já mam doma tabuli tak 1mx1m a dostal jsem to zadarmo od kámoše, ale tam kde prodávaj plechy a takový věci, tam to maj určitě. U nás vim jen o FeroněRuDoSh píše:ten dural..... nevite kdo to dela a kolik to stoji?George_D píše:Já bych tam nechal udělat nějakej dural plech, nebo karbon, karbon by to mohl vydržet asi tak stejně jako plast, neli víc

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- 
				xSAFA
 - Klubové ID: 1477
 - Kontaktovat uživatele:

Plast pod chladiče je dvojího typu - pouze ta vanička s dírkou - v BMW pár korun a pak plast pod přední část mezi trojuhelníky a ta je drahá jak čert a stejnak v ETK je že byla výroba ukončena. Ten velkej plast tam právě nemám. 
Můj dotaz je jestli ty plastové kryty pod motor z Autokelly ACI apod nahrazují i tento již nesehnatelný plast a jsou až po přední nárazník? Z obrázku mi přijde, že ano ale nerad bych tam něco koupil a pak tam měl lochnu mezi....
Díky

asi by bylo vhodné tohle x let staré téma šupnput do 3er 

Můj dotaz je jestli ty plastové kryty pod motor z Autokelly ACI apod nahrazují i tento již nesehnatelný plast a jsou až po přední nárazník? Z obrázku mi přijde, že ano ale nerad bych tam něco koupil a pak tam měl lochnu mezi....
Díky