George_D píše:Já bych tam nechal udělat nějakej dural plech, nebo karbon, karbon by to mohl vydržet asi tak stejně jako plast, neli víc
ten dural..... nevite kdo to dela a kolik to stoji?
No mam dojem že třeba Ferona a cenu nevim, já mam doma tabuli tak 1mx1m a dostal jsem to zadarmo od kámoše, ale tam kde prodávaj plechy a takový věci, tam to maj určitě. U nás vim jen o Feroně
jak se tady toto dořešilo pánové? urval se mi ten plast mezi trojúhelníky co je pod chladičem a kryt pod motorem jsem neměl žádný, v BMW mi řekli, že se na mé auto ani nedával, takže kde a za kolik jste ho pořídili?
Plast pod chladiče je dvojího typu - pouze ta vanička s dírkou - v BMW pár korun a pak plast pod přední část mezi trojuhelníky a ta je drahá jak čert a stejnak v ETK je že byla výroba ukončena. Ten velkej plast tam právě nemám.
Můj dotaz je jestli ty plastové kryty pod motor z Autokelly ACI apod nahrazují i tento již nesehnatelný plast a jsou až po přední nárazník? Z obrázku mi přijde, že ano ale nerad bych tam něco koupil a pak tam měl lochnu mezi....
Díky
asi by bylo vhodné tohle x let staré téma šupnput do 3er
Ta vanička pod chladič, jak píšeš se podle mě dávala k obyč výbavě. Ten lepší už nesehnatelný plast je psaný k M techniku.
A odpověď na tvojí otázku, z druhovýroby aci a kelly je ten plast od nárazníku (pod chladičem) a ještě kousek dál než ten origo M technikový.