Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
330d tlakuje oil
-
Jarouch
- Klubové ID: 1758
Mrkni taky na Oil separátor je spojenej s odvětráním klikovky. najdeš ho na víku ventilů po deklem
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=15
Je to 11 a 15
Měl by se měnit každou druhou výměnu... Když se ucpe tak maže méně turbo...
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=15
Je to 11 a 15
Měl by se měnit každou druhou výměnu... Když se ucpe tak maže méně turbo...
-
Jarouch
Proto jsem se ptal jak hodně to kouří.... Viděl jsem že bíle to kouřilo když bylo načatý turbo...3llf píše:nj, ale ten separátor neznamená, že to kouří bíle, co já vim, tak že když to kouří bíle, tak to znamená papání vody. nemizí ti taky voda? protože kdyby to ten přebytek oleje spalovalo, tak to kouří modře
-
3llf
- Klubové ID: 2220
fakt? a jak hodně to kouří u toho turba? pač mě to docela začlo dost kouřit a začlo mi trošku pískat v určitých otáčkách.......mě na fokusu už jedno odešlo a předtím to kouřilo modře právě a pak začlo dost černěJarouch píše:Proto jsem se ptal jak hodně to kouří.... Viděl jsem že bíle to kouřilo když bylo načatý turbo...3llf píše:nj, ale ten separátor neznamená, že to kouří bíle, co já vim, tak že když to kouří bíle, tak to znamená papání vody. nemizí ti taky voda? protože kdyby to ten přebytek oleje spalovalo, tak to kouří modře
-
Jarouch
No důležitý je že přes písmena se blbě diagnostikuje..... Hlavně v tomhle počasí kouřej bíle všechny auta... jak diesely tak benzíny...3llf píše:fakt? a jak hodně to kouří u toho turba? pač mě to docela začlo dost kouřit a začlo mi trošku pískat v určitých otáčkách.......mě na fokusu už jedno odešlo a předtím to kouřilo modře právě a pak začlo dost černěJarouch píše:Proto jsem se ptal jak hodně to kouří.... Viděl jsem že bíle to kouřilo když bylo načatý turbo...3llf píše:nj, ale ten separátor neznamená, že to kouří bíle, co já vim, tak že když to kouří bíle, tak to znamená papání vody. nemizí ti taky voda? protože kdyby to ten přebytek oleje spalovalo, tak to kouří modře
-
3llf
- Klubové ID: 2220
No to právě vim, tak uvidim az bude teplo, pokud nebude pozdě.Jarouch píše:No důležitý je že přes písmena se blbě diagnostikuje..... Hlavně v tomhle počasí kouřej bíle všechny auta... jak diesely tak benzíny...3llf píše:fakt? a jak hodně to kouří u toho turba? pač mě to docela začlo dost kouřit a začlo mi trošku pískat v určitých otáčkách.......mě na fokusu už jedno odešlo a předtím to kouřilo modře právě a pak začlo dost černěJarouch píše: Proto jsem se ptal jak hodně to kouří.... Viděl jsem že bíle to kouřilo když bylo načatý turbo...
- Killca
- Klubové ID: 1648
mimochodem, kdyby nekdo nevedel, ve FAQ v klubove sekci je navod na vymenu separatoru zde http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=70091
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca