Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
centrál na nádrži...
-
mmaty
- Klubové ID: 1868
- Kontaktovat uživatele:
ahoj kluci vím že už je o tom tady hodně témat ale nenašel jsem v něm to co potřebuji... zjistil jsem že se mi nezamyká víčko nádrže tak jsem na to šel změřákem a zjistil jsem že mi tam jde proud pouze na odemčení ale na uzamčení nic... proto se chci zeptat když tam vedou dva dráty tak jestli jeden drát je plus a druhý mínus a když dám povel zamknout tak se přehodí v řídící jednotce kontakty plus za mínus a obráceně nebo v jednom je plus na zamčení a v druhém na odemčení a mínus to nema ale to si myslím že by nefungovalo... poradí mi někdo?....
-
mmaty
- Kontaktovat uživatele:
no on celý ten centrál je nějaký v pi... mělo by to mít i alarma dálku vše origo ale nefunguje nic... auto začne z ničeho nic jen tak blikat a houkat, dálka nefunguje, jde to pouze odemykat a zamykat klíčem od řidiče... na kufru jenom jak kdy... je to 328 e36 rv 95 5 měsíc podle etk... kdyby někdo tady tomu celemu rozuměl budu rád protože bych si ten origo alarm rád rozchodil hlavně tu dálku ale jsem na to trochu jantar...
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Jako první si zkontroluj pojistky, pro okruh uzamykání nádrže je jiná pojistka (myslím, že má souvislost s double lockem).
Ad dálka: Máš už předpokládám rádiovou a ne infra, tak zkus tenhle postup (nevím, jak u E36, ale u E46 je funkční):
1. Nastup do auta a měj všechny dveře zavřené.
2. Otoč klíčem ve spínačce do polohy 2 (kontrolky před startem) a rychle vypni.
3. Vyndej klíč, podrž tlačítko odemčení a při jeho držení třikrát za sebou zmáčkni zamčení. Auto by se mělo pro potvrzení zamknout.
Ad dálka: Máš už předpokládám rádiovou a ne infra, tak zkus tenhle postup (nevím, jak u E36, ale u E46 je funkční):
1. Nastup do auta a měj všechny dveře zavřené.
2. Otoč klíčem ve spínačce do polohy 2 (kontrolky před startem) a rychle vypni.
3. Vyndej klíč, podrž tlačítko odemčení a při jeho držení třikrát za sebou zmáčkni zamčení. Auto by se mělo pro potvrzení zamknout.
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
U E36 nad 9/94 by double lock měl spínat ze zámku ve dveřích automaticky, už nemá dvoupolohový zámek. Já měl stejný problém a bylo to pojistkou.Dan td píše:Pokud zamkneš normálně, tzn. ne double-lock, tak se nádrž nezamkne, to je v pořádku. Pokud na DL zamykáš, je někde chyba. Můžou být např. uhnilé dráty k motorku zamykání nádrže.
-
KeyJey
- Klubové ID: 2066
s tou dalkou se mrkni na pojistky, baterky v klicku, zkus to znova nakodovat jak psal Fx, pokud to nepomuze, tak si nekde zkus pujcit jiny vnitrni zrcatko. (taky ho budes muset nakodovat, pamet na klic je v nem) Me odeslo do vecnych lovist nedavno, buh vi proc a po vymene zase chodi vsechno jak ma. Jo a pokud mas klicek s diodou, tak by se po tom podrzeni odmykani a 3x zamknuti mela rozblikat, ze se chce sparovat, pokud ne tak je asi neco spatne v klicku.
-
mmaty
- Kontaktovat uživatele:
na ty pojistky jsem koukal tak že jsem si každou vyndal a podíval se ale všechny v cajku miltimetrem jsem to nezkoušel... já jsem si sehnal zrcátko z e46 samoztmívací jak poznám že bude fungovat s tou moji dálkou?... a ta pojistka na tažné je na co?... já tažné mám original a když připojím vlek tak mi přestanou jít zadní světla a blinkry a na vleku taky nejde nic...
-
mmaty
- Kontaktovat uživatele:
jj zkoušel ale nic... baterky mám a i jsem je dříve měl... jen se tak zeptám co origo bmw diagnostika?... uměla by to všechno ladit?... že by mě třeba řekla že z jednotky to nekomunikuje do zrcátka nebo že k zrcátku to jde ale dál ne atd?... jen tak se zeptám je hodně obtížný vyměnit v zámkéch ty mikrospínače co snímají otočení klíčku?...

a vpravo Killca 
Touring & Compact