Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 kupé - zámek kufru nezapadá
-
JanHavlicek
- Klubové ID: 2246
Zdravím klubáky.
mám problém se zámkem kufru u svého E36. Teďka jak byly ty velký mrazy, tak jsem sice odemknul auto, otevřel kufr, ale už jsem ho nezavřel. Ani trošku větší silou to nešlo. Zkrátka nechtěl zapadnout ten zámek do toho "hrotu".
Teďka jak už je teplo, tak jsem to omrknul, zámek je v pohodě, funguje, ale nechce dosedat správně na ten hrot, dosedá jakoby na ten zvětšený konec hrotu, ne na tu tenčí tyčku, proto se nechce zavřít
Nevíte, kde by se to dalo seštelovat? Už jsem měl ten zámek i vyndaný, ale tam se nedá štelovat asi nic a ten hrot se dá štelovat jenom do stran a nahorů/dolů, ne dopředu a dozadu. Že by se musely štelovat celé dveře? Ty sedí jinak dobře, tak se mi to nezdá.
Díky mockrát za rady.
Na fotky mrkněte tady
mám problém se zámkem kufru u svého E36. Teďka jak byly ty velký mrazy, tak jsem sice odemknul auto, otevřel kufr, ale už jsem ho nezavřel. Ani trošku větší silou to nešlo. Zkrátka nechtěl zapadnout ten zámek do toho "hrotu".
Teďka jak už je teplo, tak jsem to omrknul, zámek je v pohodě, funguje, ale nechce dosedat správně na ten hrot, dosedá jakoby na ten zvětšený konec hrotu, ne na tu tenčí tyčku, proto se nechce zavřít
Nevíte, kde by se to dalo seštelovat? Už jsem měl ten zámek i vyndaný, ale tam se nedá štelovat asi nic a ten hrot se dá štelovat jenom do stran a nahorů/dolů, ne dopředu a dozadu. Že by se musely štelovat celé dveře? Ty sedí jinak dobře, tak se mi to nezdá.
Díky mockrát za rady.
Na fotky mrkněte tady
-
JanHavlicek
- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
Já měl podobný problém, kdy jsem si neopatrností lehce ohnul zámek - takovej ten výčnělek co je v víku kufru. Na první pohled to nebylo znát, dokonce to vypadalo že všechno do sebe zapadá když zavřu kufru ale prostě nedocvaknul a nezamkl se. Stačilo ho rukou trochu přiohnout zpět do správný polohy... tak mě napadá jestli se ti za mrazu když jsi třeba za to víc trhnul taky neohl. Já nad tim taky strávil nemalou chvilku a tohle mě napadlo až jako poslední možnost poté co jsem to všechno rozebral a složil a nešlapalo to
.
-
JanHavlicek
Myslíš ten celý? - http://img200.imageshack.us/img200/5296/img80492.jpg
Právě to je ono, zkoušel jsem za něj trochu vzít, ale nechce se dát, zítra to zkusím trochu silněji
Právě to je ono, zkoušel jsem za něj trochu vzít, ale nechce se dát, zítra to zkusím trochu silněji
-
JanHavlicek
-
JanHavlicek
- jarda
- Klubové ID: 1426
Já to vždycky povolím, pak zase utáhnu, kufr se zavírá krásně a po půl roce se zase začne zavírat špatně, tak znovu...
Už to tak dělám dva roky a vím že nejsem jediný.
Už to tak dělám dva roky a vím že nejsem jediný.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé