prosim .. poradte mi.. nieco mi hrozne huci na podvozku. neviem ci to moze byt diferencial ,ale ked slapnem na plyn tak ma moje auto zvuk ako autobus... gumy su letne nedavno som kupoval,hukot na 3,4,5 zaradenom stupni. dam neutral a prestane!!!! v diferencialy je oleja dost,a pridaval som aj zmes proti hlucnosti,ale nic nepomaha!!!!! poradte!!!!
please na mail.... aurelkozar@zoznam.sk
Ložisko spojky hučí, když je spojka sešlápnutá, protože se na něm ta spojka začne točit. Proto není vhodné stát dlouho na spojce, páč to ložisko na dlouhodobé točení není konstruované. To co popisuješ vypadá spíš na ložisko v převodovce na hřídely 3,4,5 kvaltu. A tipnul bych si, že budeš muset nechat rozhodit almaru.
Jelikož jsem tady prošel několik témat kde se probíralo hučení a nic podobného jsem nenašel zkusím se zeptat. Nehučí mi ani ložiska ani pneumatiky a další věci ale spíš mi to přijde od motoru. Když pamalu zrychluju tak lehce nad 2tis ot. na 2. 3. 4. 5. rychlostní stupeň motor chvilku jakoby hučí nebo spíš asi víc bručí. Je jedno jestli je motor studený nebo ohřátý. Když se rozjídím svižněji ani ten zvuk nepostřehnu. Měl někdo podobný problém?
kdyz jedes v klidu tak nic extra neni slyset, ale pri podlaze najednou brumlavej hlubokej zvuk, to dela konus a jeho konstrukce, nic zavaznyho, pokud je to fakt ono
Tak to bohužel ono nebude, protože mě to brumlání dělá jen chvilku, i když třeba poskakuju po městě na trojku 50 a jak se přiblížím těm cca 2200 ot. zabručí. Zkusím asi odpojit váhu vzduchu, jestli bude nějakej rozdíl. Protože dřív jsem slyšel i dovnitř do auta jak se auto nadechuje přes ten konus a teď už neslyším nic.