Rozmýšľam o výmene sériových pružín za niečo silnejšie aspoň vzadu, nie nižšie aj ked... občas sa stane že auto naložím a na našich cestách je to o držku, skúšal som etk ale nič, viem že u E3O touring bmw ponúkalo zadné pružiny špeciálne pre autá s ťažným-silnejšie, je niečo podobné aj u E36?
nabizi se to i pro E36, osobne mam na touringu, ale zatim jsem nepozoroval zadne vyraznejsi zlepseni...cekal jsem ze to bude opravdu vice tvrdsi a nebude to tak klesat pri zatizeni, ale lajckym okem je to temer nerozeznatelne od seriovych pruzin, takze efekt nic moc... jsou to lemforder od elitu, videl jsem je i u jinych prodejcu s autodily..
Brody - předek je stejný, zadní tlumiče také, pružiny na touringa jsou jiné ( na pohled tedy stejné, ale jsou tvrdší ). Pokud použiješ pružiny z kupé na touring, zadek auta " sedne " k zemi.
...a pokud někdo chce přizvednout zadek, ještě existuje varianta výměny původního uložení zadní pružiny za verzi pro východoevropské trhy, kde jsou tyto pryžové podložky silnější (viz ETK).