Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
3D Navigace 16:9, DVD
masarina píše:Zkusil jsem upgrade od "parik" SW čeština a výsledek je, že to pořád instaluje dokola. CD jde vyndat jen násilím a když ho vyndám, zůstane jen tmavá obrazovka. Rádio i měnič sice hraje ale nic víc. Mám MKIV 4-1/80
Co teď? Mám chuť to vytrhnou a hodit ze skály...
Díky za pomoc
Nahrát tam origo sw32 (bez češtiny)
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
Ahoj, taky mne zajímá možnost upgradu FW a hlavně možnost změny na češtinu - nejlépe celého palubáku včetně hlasu.
Jde o E91 2006 s iDrive. Stavajici verzi FW/SW vykoukam zitra. Bohuzel tam mam ted na vyber jen English, Deutsch a France, plus DVD s mapama 2006.
FW V32 jsem nejakej objevil kdesi a stahl, ale je jen jedna verze pro vsechny globalne nebo si mam dat pozor. To co mam je NAV_SW(v32).iso s velikosti 262961152 Bytů resp 256798 kB.
Dík za každý popostrčení k cíli (o:
Jde o E91 2006 s iDrive. Stavajici verzi FW/SW vykoukam zitra. Bohuzel tam mam ted na vyber jen English, Deutsch a France, plus DVD s mapama 2006.
FW V32 jsem nejakej objevil kdesi a stahl, ale je jen jedna verze pro vsechny globalne nebo si mam dat pozor. To co mam je NAV_SW(v32).iso s velikosti 262961152 Bytů resp 256798 kB.
Dík za každý popostrčení k cíli (o:

Pro iDrive Ti jenom strčení tohohle CD do auta nestačí, tam je to složitější a dělá se to jen přes diagnostiku SSS Progman v27 nebo vyšší (nejlépe a nejrychleji tím optickým připojením) protože se většinou aktualizují novějším firmwarem všechny jednotky napojené na tom optickém rozvodu. Zatím Ti firmware aktualizuje jen BMW servis (jen origo beze změny jazyka) a nebo češtinu do toho už taky někde překopali (hledej na netu něco jako auta česky), ale protože vědí a uměj to zatím jenom sami, tak za to chtěj na můj vkus neskutečnej baťoh (přes dvě pětky). No, ale je to jen úhlem pohledu, kdo má třeba kilo pade na origo 21" kola pro X5, pro toho by ta cena mohla být více než přijatelná.

-
S tou E6x je to jak říká Kamil. Možná budu trochu O. T., ale údajně nová sedma (F01) by už měla umět česky. Je to pravda?
-
No četl jsem recenzi, kde měl kluk E91 Touring v češtině, tak nevím, jestli jsem špatně pochopil nebo ....
Je to zde :
http://moje.auto.cz/zip2150/trojka.html
"... a fakt, že navi má dosť možností nastavenia.
Na druhej strane je pekne prehľadná a keď si ju nastavíte, je to OK. Displej je pekne čiteľný, piktogramy ukazujú, príjemný ženský hlas rozpráva (znova nie v slovenskom, alebo čekom prevedení) a mapa detailne ukazuje aktuálnu polohu. Zvoliť si príchod do cieľa cesty je možné poupravovať prednastavenými možnosťami ako diaľnica, mimo diaľnice, rýchla cesta, krátka cesta atď atď..."
Je to zde :
http://moje.auto.cz/zip2150/trojka.html
"... a fakt, že navi má dosť možností nastavenia.
Na druhej strane je pekne prehľadná a keď si ju nastavíte, je to OK. Displej je pekne čiteľný, piktogramy ukazujú, príjemný ženský hlas rozpráva (znova nie v slovenskom, alebo čekom prevedení) a mapa detailne ukazuje aktuálnu polohu. Zvoliť si príchod do cieľa cesty je možné poupravovať prednastavenými možnosťami ako diaľnica, mimo diaľnice, rýchla cesta, krátka cesta atď atď..."
Martem píše:Nevite kde seženu MKII v22 2-1/81 ???
Proč zrovna v22? To, co potřebuješ je i na novějších aktualizačních CD.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, mám E90ku (r.v. 12/2005) s navigací Professional a mapy byly 2006-1.
Už jsem sehnal 2009-2 (6,63 GB) a vypálil na DVD.
Navi to v pohodě načte, vše chodí, ale po čase se vždy vypíše "DVD read error". Někdy se to vypíše po 500 km, jindy po 100 km, takže to není moc použitelné.
Zkoušel jsem to vypálit na Verbatim DVD+R DL, Verbatim DVD-R DL. Zkoušel jsem Nerem i Alcoholem, ale pokaždé stejný výsledek.
Koupil jsem teď i Imation a Memorex DVD+R DL, že to vyzkouším, ale dříve než nad tím strávím spousty času, zeptám se, zda má někdo zkušenosti s touto navigací v E90ce, ať vím "co jí chutná" za média. Dost by mi to pomohlo.
DVD zkoušel i kamarád s E60kou a se stejným výsledkem
Předem moc díky za každou radu.
Už jsem sehnal 2009-2 (6,63 GB) a vypálil na DVD.
Navi to v pohodě načte, vše chodí, ale po čase se vždy vypíše "DVD read error". Někdy se to vypíše po 500 km, jindy po 100 km, takže to není moc použitelné.
Zkoušel jsem to vypálit na Verbatim DVD+R DL, Verbatim DVD-R DL. Zkoušel jsem Nerem i Alcoholem, ale pokaždé stejný výsledek.
Koupil jsem teď i Imation a Memorex DVD+R DL, že to vyzkouším, ale dříve než nad tím strávím spousty času, zeptám se, zda má někdo zkušenosti s touto navigací v E90ce, ať vím "co jí chutná" za média. Dost by mi to pomohlo.
DVD zkoušel i kamarád s E60kou a se stejným výsledkem

Předem moc díky za každou radu.