Nikde jsem tu nic podobného nenašel, všichni řeší jen odlepující se látku. Mě se rozlepuje tapec - ten dřevopapír od lišt s úchytkama do dveří a od přihrádek. Čím by to bylo nejlepší slepit? Zkoušel jsem patex a podobný lepidla a je to k hov... hned se to odlepí . Dík za tipy .
Ja to lepil nejakym tesco vyrobkem tlacenym pres pistoli a zatim to drzi...ale mam pocit, ze jsem nekde zahledl, ze to, cim se lepi autosklo, je docela vhodne i na tohle.
Zkoušel si to obyč silikonem? Já tím lepím ledacos a pokud se povrch dobře odmastí drží to věčně i když je to rozumně namáhaný... Ale nevím jestli by to zrovna na tomto povrchu drželo...
no je fakt ze je to dost spatne slepitelna vec. plast je ok ale to k cemu se to lepi je snad nejakej stvrzenej papir nebo neco na ten zpusob a to se lepi spatne. Lidi davaj silikon a dost i plast z tavne pistole. zkousel jsem to,ale nic z toho nebylo dokonale.........mozna to kevlarove nebo jine z nabidky http://www.renovator.cz maj tam par sikovnejch vecicek.
Zkus tavnou pistol, a již zmiňovaný chemopren. asi pred pul rokem sem tak lepil odkládasi prostory ve dveřích a pořád držej. A jestli to neni videt, tak zkus sešívačku jako v BMW.
chce to 1k PUR lepidlo /polyuretanové/ v podstatě stejné jako na skla ale mělo by být levnější - lepím to tím běžně a drží to perfektně
silikon určitě nedoporučuji dávat na auto v jakékoliv podobě protože je mastný a třeba při pozdějším lakování se dělají mastná oka na barvě i přez plnič
Chemoprenem jsem to už lepil a žádnej zázrak to nebyl...silikon ani tavnou pistoli tam dávat nechci, k tomu takovou důvěru nemám, že by to nějak super drželo. Už jsem si objednal to kevlarový lepidlo, tak ho vozkoušim. Zahulíme uvidíme .
opravdu kup pravej chemopren a podle navodu nanes na obe plochy nech 15 min odvetrat a pak silou pridrz slepil jsem to a do ted mi to drzi nevim co na chemoprenu nelepi nechapu
Ja doporucuju jako bylo uz vise uvedene lepidlo na okna ja s tim lepim i dreveny desky a drzi to zatim jsem lepsi lepidlo nesehnal a neni ani drahy 300kc stoji velka tuba (tlakovaci do pistole)
Tak mi přišlo to kevlarový lepidlo, slepil jsem to a drží to jak židovská víra, troufám si říct líp jak origo. Spokojenost... jen je trochu dražší, za pětikilo přišli dvě malý plechovčičky a téměř všechno jsem to sdělal.
Nechci brát iluze, chemoprén určitě dobře drží a vim jak se chová. Ale to lepidlo, co mi bylo doporučeno a vyzkoušel jsem, je uplně jiná třída. Bohužel ale i za jiný peníze...