Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Popis temp switch

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
BAD
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od BAD »

zdar nevi nekdo nahodou kde se ma pripojit jaky kabel vim ze to ma ruzne teploty a chtel bych to vyuzit kdyz uz to mam na chladici jeden bude asi vstup a dalsi vystupy podle toho jak to vypada ale nevim zapojeni
Přílohy
temp switch 1.jpg
temp switch 1.jpg (7.8 KiB) Zobrazeno 605 x
all

#2 Příspěvek od all »

pin 1 - sepne nad 99 stupnu
pin 2 - spojen s kostrou
pin 3 - sepne nad 91 stupnu

když teplota přesáhne udávané teploty, tak se kontakt 1 nebo 3 spojí s kostrou 2. na vetráku je privedeno +12 v a ten se pri přivedení kostry roztočí...
pokut chceš víc nebo napíšeš svůj záměr, napíšu ti co chceš vědět...
BAD
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od BAD »

all píše:pin 1 - sepne nad 99 stupnu
pin 2 - spojen s kostrou
pin 3 - sepne nad 91 stupnu

když teplota přesáhne udávané teploty, tak se kontakt 1 nebo 3 spojí s kostrou 2. na vetráku je privedeno +12 v a ten se pri přivedení kostry roztočí...
pokut chceš víc nebo napíšeš svůj záměr, napíšu ti co chceš vědět...

diky moc to jsem potreboval vedet jinac vse uz jsi zjistim sam ale nechtelo se mi vytahovat a vypoustet vodu kvuli tomu abych zjistil ktere kdy spina ta vetev asi budu davat elektrickou kdyz uz mam vrtuli jednu doma a na jednom me odesla viska
all

#4 Příspěvek od all »

já to tak ted mám, mám vrtuli od klimatizace v předu na chladiči klimy, pokud teplota dosáhne 91°C sepne se pomalá rychlost větráku klimy.když zapneš klimu, ta pomalá rychlost se rozepne a sepne se vysoká,to samé se stane když vystoupí teplota nad 99°C. Takhle je to origo zapojení! já přidal relátko podle ovládání původní funkce a ted už nevím kam jsem tu teplotu připojil, jestli na 91 nebo 99. každopádně to nedávej napřímo k čidlo, tim proudem bys ho mohl zničit, dej to přez relátko a já přidal i vlastní pojistku do pojiskovky. at je to jak od soudruhů z NDR :wink:
Odpovědět