Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Popis temp switch
-
- Klubové ID: 1018
pin 1 - sepne nad 99 stupnu
pin 2 - spojen s kostrou
pin 3 - sepne nad 91 stupnu
když teplota přesáhne udávané teploty, tak se kontakt 1 nebo 3 spojí s kostrou 2. na vetráku je privedeno +12 v a ten se pri přivedení kostry roztočí...
pokut chceš víc nebo napíšeš svůj záměr, napíšu ti co chceš vědět...
pin 2 - spojen s kostrou
když teplota přesáhne udávané teploty, tak se kontakt 1 nebo 3 spojí s kostrou 2. na vetráku je privedeno +12 v a ten se pri přivedení kostry roztočí...
-
- Klubové ID: 869
- Kontaktovat uživatele:
diky moc to jsem potreboval vedet jinac vse uz jsi zjistim sam ale nechtelo se mi vytahovat a vypoustet vodu kvuli tomu abych zjistil ktere kdy spina ta vetev asi budu davat elektrickou kdyz uz mam vrtuli jednu doma a na jednom me odesla viskaall píše:pin 1 - sepne nad 99 stupnu
pin 2 - spojen s kostrou
-
- Klubové ID: 1018
já to tak ted mám, mám vrtuli od klimatizace v předu na chladiči klimy, pokud teplota dosáhne 91°C sepne se pomalá rychlost větráku klimy.když zapneš klimu, ta pomalá rychlost se rozepne a sepne se vysoká,to samé se stane když vystoupí teplota nad 99°C. Takhle je to origo zapojení! já přidal relátko podle ovládání původní funkce a ted už nevím kam jsem tu teplotu připojil, jestli na 91 nebo 99. každopádně to nedávej napřímo k čidlo, tim proudem bys ho mohl zničit, dej to přez relátko a já přidal i vlastní pojistku do pojiskovky. at je to jak od soudruhů z NDR