Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
pára z topení v interiéru
- Killca
- Klubové ID: 1648
sundani plastu nad nohama ridice:
-myslim, ze 3, maximalne 4 sroubky a pak vytahnout k sobe
sundani plastu nad nohama spolujezdce:
-sundat kaslik-6-8 sroubku na kasliku (podle toho jak se v tom lidi uz hrabali, tak odpovida pocet sroubku
) a jeden sroub 10tka nad svetylkem uvnitr kasliku
-spodni plast pak vytahnout k sobe
-myslim, ze 3, maximalne 4 sroubky a pak vytahnout k sobe
sundani plastu nad nohama spolujezdce:
-sundat kaslik-6-8 sroubku na kasliku (podle toho jak se v tom lidi uz hrabali, tak odpovida pocet sroubku
-spodni plast pak vytahnout k sobe
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
Obnovuji téma.
Zjístil jsem že se mi strácí z chladiče voda ale minimálně, prvně jsem prozkoumával motor chladič a furt nic... nechal jsem to být a až ted jsem zjístil že když zapnu topení tak citím fridex, jde cítit jenom když je zaplý topení jinak ne.
kouknu na kobereček a ten mokrej a zjístil jsem olýznutím prstu že je to fridex takže to teče uvnitř interieru, ještě jsem to neměl rozdělaný ale zřejmě to bude netěsný.
jinak mám e36 kupe, 325i r.v.92 bez klimatizace...
Setkal se někdo s vyndáváním výměníku tepla z palubovky???
Zjístil jsem že se mi strácí z chladiče voda ale minimálně, prvně jsem prozkoumával motor chladič a furt nic... nechal jsem to být a až ted jsem zjístil že když zapnu topení tak citím fridex, jde cítit jenom když je zaplý topení jinak ne.
kouknu na kobereček a ten mokrej a zjístil jsem olýznutím prstu že je to fridex takže to teče uvnitř interieru, ještě jsem to neměl rozdělaný ale zřejmě to bude netěsný.
jinak mám e36 kupe, 325i r.v.92 bez klimatizace...
Setkal se někdo s vyndáváním výměníku tepla z palubovky???