Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
cidlo opotrbeni oblozeni ?
-
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
No kdyby se nerosvitila kontrolka tak sem ani nepoznal ze už jsou takto jeté... Kontroloval jsem je na jaře při přezouvání a to na nich bylo relativně ještě dost matroše ale hold jsem byl zvyklej na lehčí a o dost slabší auta kde ty desky vydrželi víc. Ale na ten snímač se myslím dá v pohodě spolehnout a je to dobrá věc.snuky píše:samozrejme ze kontrola okem je nejlepsi spis mi slo o teorii,kdy cidlo spina a jestli je vubec mozne se na nej "spolehnout" jak se koukam na foto je to uz asi fakt hardcore po rozsviceni kontrolky
-
- Kontaktovat uživatele:
Musim se sem připojit. Mám dotaz ohledně čidla opotřebení. Měnil jsem destičky vzadu-tam bylo čidlo opotřebení už umleté a svítila kontrolka v budíkách. Sundal sem stávající poškozený senzor opotřebení, ale kontrolka stále svítí. Dal jsem nový senzor, ale kontrolka také stále svítí. V době výměny jsem měl zapnuté rádio(1. poloha klíčku bez rozsvícených kontrolek). Může to vadit?
btw. I když jsem přestřihnul drátky na poškozeném čidle, tak to stále svítilo.
Díky
btw. I když jsem přestřihnul drátky na poškozeném čidle, tak to stále svítilo.
Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Před prodejem auta neni nic jednoduššího(když ti svítí čidlo destiček) než vyndat žárovku opotřebení z budíků-nejradši to dělaj Italové.Xlisto píše:Osobně bych se na čidlo nespoléhal - auto jsem so přivezl z bazaru a běžná kontrola zjistila že mám ani ne milimetr a to se už brousilo i čidlo a kontrolka nic
-
- Klubové ID: 775
Zkoukni i druhou nápravu, čidla jsou dvě...Marry píše:To Vanour: Já čidlo samozřejmě vyměnil za nové-však sem to psal.
Jinak teda jak to je s tím čidlem? Svítí mi to pořád, přitom čidlo nové. Pomůže diagnostika?

Kontrolka zhasne po pár kilometrech jízdy, max. 50. Pokud ne, je něco v píp... Může být vadné nové čidlo nebo třeba kabel k čidlu...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jasný...na předek už jsem koukal, tam je ještě pořádná rezerva.jurasis píše:Zkoukni i druhou nápravu, čidla jsou dvě...Marry píše:To Vanour: Já čidlo samozřejmě vyměnil za nové-však sem to psal.
Jinak teda jak to je s tím čidlem? Svítí mi to pořád, přitom čidlo nové. Pomůže diagnostika?![]()
Kontrolka zhasne po pár kilometrech jízdy, max. 50. Pokud ne, je něco v píp... Může být vadné nové čidlo nebo třeba kabel k čidlu...
Budu čekat, co to časem udělá.
Díky
- icecold
- Klubové ID: 3777
- Kontaktovat uživatele:
mám dotaz, dneska jsem jezdil přes větší díry, takže se mi rozsvítila kontrolka obložení, vím že matroše na destíčkách mám dost, je možný že to čidlo mi upadlo kvůli těm díram nebo to čidlo je prostě kaput?. A jelikož mám vzadu bubnovou nápravu takže čidlo budu mít JENOM v LP kole?
e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
-
- Klubové ID: 775
Tak jednak opotřebení destiček je nerovnoměrné, klidně můžeš mít venkovní desku (která jde vidět) jak novou a vnitřní (s čidlem) úplně kaput. Tuplem u jednopístku. Záleží, v jakém stavu jsou třmeny.
Jestli Ti upadlo čidlo, se přes fórum nepozná, to musíš zvednout auto...
Jak je řešenej buben nevím, ale myslím, že tam čidlo není (v ETK o něm nic není)....
PS: proč jezdíš v terénu?
(i když, za ty daně, co platíme, bysme měli mít jak přistávací plochu silnice všech tříd...
)
Jestli Ti upadlo čidlo, se přes fórum nepozná, to musíš zvednout auto...

Jak je řešenej buben nevím, ale myslím, že tam čidlo není (v ETK o něm nic není)....

(i když, za ty daně, co platíme, bysme měli mít jak přistávací plochu silnice všech tříd...

.
.
.
- icecold
- Klubové ID: 3777
- Kontaktovat uživatele:
)[/quote]
Já bydlím na Vysočině a tam je všude terén
A to čidlo, kdyby mi vypadlo z ty desky tak by se stejně nemělo rozsvítit nebo jo?

Já bydlím na Vysočině a tam je všude terén

A to čidlo, kdyby mi vypadlo z ty desky tak by se stejně nemělo rozsvítit nebo jo?
e36 328i
e36 325iA
e46 320d
e36 325iA
e46 320d