Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Začal svítit airbag
-
miki
-
miki
-
miki
-
chrompacket
ja se jenom pridam k tematu pac nebudu zakladat zbytecne nove...
Me se stalo to, ze se ten airbag rozsvitil uplne z niceho nic... proste najednou jedu a rozsviti se kontrolka je to mozne??? nekde se prerusil kontakt? nmate nekdo zkusenost, kde se to jen tak najednou muze stat, nema treba E36 nejake specificke misto, kde se to treba muze beznym provozem prerusit?? v praci na Jumperu nam to taky tak blbne a je to spoj dvou kabelovych svazku...
diky za rady E36 Touring celni + dverni airbagy
Me se stalo to, ze se ten airbag rozsvitil uplne z niceho nic... proste najednou jedu a rozsviti se kontrolka je to mozne??? nekde se prerusil kontakt? nmate nekdo zkusenost, kde se to jen tak najednou muze stat, nema treba E36 nejake specificke misto, kde se to treba muze beznym provozem prerusit?? v praci na Jumperu nam to taky tak blbne a je to spoj dvou kabelovych svazku...
diky za rady E36 Touring celni + dverni airbagy
- Killca
- Klubové ID: 1648
mas konektory pod sedackama, jestli nejsou nejaky vytahly, prohmatnout, promazat, pak shledni jestli se ti neodpojil airbaf ve volantu treba, nebo v kasliku a potom zajed na diagnostiku at ti zjisti kde se ti to presne rozpojilo
mam coupe a jednou sem takle vratil sedacku z ty ohnuty polohy a rozsvitil se bag, na diagu to nacetlo ze jsou vadny ty krabicky s dirou na pas na prednich sedackach, chybu sme smazali a po ujeti asi 1000 km a stale ohybani sedacek to furt drzi, ze by skrat?! Takze koukni kde muzes a pak to zajed zjistit na diagnotiku
MOD Killca: odstranena citace posledniho prispevku podle pravidel
MOD Killca: odstranena citace posledniho prispevku podle pravidel
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
chrompacket
Tak trochu oživení...dnes jsem dával druhý sicny, když jsem měnil sedačku u spolujezdce odpojil jsem baterku odpojil čidlo, dal druhou čidlo zapojil. Pak jsem zapojil baterku, otočil klíčkem, kontrolka bagu se rozsvítila a za chvíli zhasla, všechno OK. Pak jsem ještě potřeboval dát kód do rádia, tak jsem klíčkem opět otočil, kontrolka bagu se rozsvítila, po chvilce jen problikla a svítí pořád...Vím, že budu muset asi na diagnostiku, ale nezdá se mi že by se měla načíst chyba, když byla odpojená baterka. Jinak jsem měl obyč. sicny a dal jsem sportovní, podle mě by ale čidla...měly být stejný, tak nevím...
-
Vanour
- Klubové ID: 1842
Zdary nedavno jsem mel stejnou chybku 2x po sobe cca po mesici poprve vymazani digi pomohlo jen na chvili a po druhe otocim klickem kontrolka problykne a pak sviti porad... Reseni bylo jednoduchu pokud mas vyhrejvane sedacky tak je jen ta vyhrivaci decka promackla (nebo je neco s ni) mi sme odpojili celou sedacku vyndali nesvitil airbag diagnostika nenasla nic a po pripojeni sedadla trada erbeg svitil a diagnostika nam hlasla chybu , tak si mechanik pohral s tou deckou a je to ok. Nevim proc ale ten vyhrivaci sedak je propojen s airbagi...
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
To ale nemusí pomoct. Do kroužku pod volantem ani zátěžové dečky v sedačce nevidíš.PetacekBE píše:Takže,pokud je vše zapojené jak má a kontrolka bagu svítí po celou dobu,tak s autem zajet na PC kde smáznou chybu ok ?
Kroužek ve volantu někdy rupne, mně se to stalo jednou. Dečka v sedačce jde prokleknout třeba při luxování, totéž platí o výhřevu. Proto si musíme zapamatovat jedno: Na sedačky vepředu zásadně neklekat.
Vanour píše:Zdary nedavno jsem mel stejnou chybku 2x po sobe cca po mesici poprve vymazani digi pomohlo jen na chvili a po druhe otocim klickem kontrolka problykne a pak sviti porad... Reseni bylo jednoduchu pokud mas vyhrejvane sedacky tak je jen ta vyhrivaci decka promackla (nebo je neco s ni) mi sme odpojili celou sedacku vyndali nesvitil airbag diagnostika nenasla nic a po pripojeni sedadla trada erbeg svitil a diagnostika nam hlasla chybu , tak si mechanik pohral s tou deckou a je to ok. Nevim proc ale ten vyhrivaci sedak je propojen s airbagi...
ahoj hele mam zřejmě ten samy problem... sedačka u spolujezdce mi netopi a obcas mi sviti ta airbag kontrolka.. zrejme něco s tím zátěžovým čidlem. co s tim??