Poslední dobou řeším problém, při poslední výměně stěrače se mi podrařilo nalomit plast který je mezi stěračem a raménkem stěrače (mezi pozicemi 1 a 3). Nenarazil jsem na žádnou prodejnu kde by se platový díl nechal koupit. Máte někdo nějaké nápady? Resp. řešení. Předem díky.
jo to se mi taky podarilo esi mas nejakou novejsi e36 tak uz mas uchyceni sterace to tlusty a to ti nezbude nic jineho nez koupit jiny a precvaknout to.
Zave píše:jo to se mi taky podarilo esi mas nejakou novejsi e36 tak uz mas uchyceni sterace to tlusty a to ti nezbude nic jineho nez koupit jiny a precvaknout to.
jako koupit celý stěrače, tzn. origo bmw? nebo jen ten plastovej čudlík?
Spatty píše:co vim tak ramena steracu sou jen kovovy, plast je jen na steracich ty stojej par stovek v kazdym kramu treba i v hypermarketu
no já sem myslel hlavně to co je mezi raménkem od motůrků a vlastním stěračem.. je to takovej plastovej jakoby háček..
jestli se k tomu dostanu tak to vyfotim..
Koby píše:Je to ten plastík, kterej se jakoby nasune na ten kov co de od auta a cvakne to?
To je normovaný, to maj snad všechny značky stejný, stačí koupit jakejkoliv stěrač co nejlevnější a ten plastík přecvaknout do toho z bmw...
nedávno sem to řešil na přítulčinym puntu...
no já když jsem se na to ptal tady v plzni tak mi řekli že to nemaji.. a když jsem si kupoval nový stěrače.. (nejen gumičky) tak to u nich nebylo.. no poptám se díky za tip.. je mi ale divný že mi v tom velkoobchodu řekli že to nemaji.. :-d asi mě blbě pochopili
Zajdi si do nějaký mototechny nebo lepšího krámu s autodílama... Dělají se myslím 3 druhy a dá se to koupi za pár šušňů sada kde máš všechny 3 a jen vyzkoušíš kterej sedne
Koby píše:Je to ten plastík, kterej se jakoby nasune na ten kov co de od auta a cvakne to?
To je normovaný, to maj snad všechny značky stejný, stačí koupit jakejkoliv stěrač co nejlevnější a ten plastík přecvaknout do toho z bmw...
nedávno sem to řešil na přítulčinym puntu...
no já když jsem se na to ptal tady v plzni tak mi řekli že to nemaji.. a když jsem si kupoval nový stěrače.. (nejen gumičky) tak to u nich nebylo.. no poptám se díky za tip.. je mi ale divný že mi v tom velkoobchodu řekli že to nemaji.. :-d asi mě blbě pochopili
to je nesmysl.. Orig stěrače sem kupoval na e36 taky a ten plast tam normálně byl. Dyt ti to drží v něm, v tom kovu pod gumičkou.
Prigo stěrače jsem kupoval na podzim cca 1100 a ten plastík tam byl. A když jsem loni v létě kupoval stěrače v hypenově jen kvůli gumičkám za 59 byly tam tři druhy těch plastíků