Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Držák stěrače

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jendix
Klubové ID: 1838
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Jendix »

Poslední dobou řeším problém, při poslední výměně stěrače se mi podrařilo nalomit plast který je mezi stěračem a raménkem stěrače (mezi pozicemi 1 a 3). Nenarazil jsem na žádnou prodejnu kde by se platový díl nechal koupit. Máte někdo nějaké nápady? Resp. řešení. Předem díky.

http://www.realoem.com/bmw/diagrams/b/q/12.png
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Zave »

jo to se mi taky podarilo :) esi mas nejakou novejsi e36 tak uz mas uchyceni sterace to tlusty a to ti nezbude nic jineho nez koupit jiny a precvaknout to.
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Jendix »

Zave píše:jo to se mi taky podarilo :) esi mas nejakou novejsi e36 tak uz mas uchyceni sterace to tlusty a to ti nezbude nic jineho nez koupit jiny a precvaknout to.
jako koupit celý stěrače, tzn. origo bmw? nebo jen ten plastovej čudlík?
Spatty
Klubové ID: 1867

#4 Příspěvek od Spatty »

co vim tak ramena steracu sou jen kovovy, plast je jen na steracich ty stojej par stovek v kazdym kramu treba i v hypermarketu :D
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Jendix »

Spatty píše:co vim tak ramena steracu sou jen kovovy, plast je jen na steracich ty stojej par stovek v kazdym kramu treba i v hypermarketu :D
no já sem myslel hlavně to co je mezi raménkem od motůrků a vlastním stěračem.. je to takovej plastovej jakoby háček..
jestli se k tomu dostanu tak to vyfotim..
Koby
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Koby »

Je to ten plastík, kterej se jakoby nasune na ten kov co de od auta a cvakne to?

To je normovaný, to maj snad všechny značky stejný, stačí koupit jakejkoliv stěrač co nejlevnější a ten plastík přecvaknout do toho z bmw...

nedávno sem to řešil na přítulčinym puntu...
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Jendix »

Koby píše:Je to ten plastík, kterej se jakoby nasune na ten kov co de od auta a cvakne to?

To je normovaný, to maj snad všechny značky stejný, stačí koupit jakejkoliv stěrač co nejlevnější a ten plastík přecvaknout do toho z bmw...

no já když jsem se na to ptal tady v plzni tak mi řekli že to nemaji.. a když jsem si kupoval nový stěrače.. (nejen gumičky) tak to u nich nebylo.. no poptám se díky za tip.. je mi ale divný že mi v tom velkoobchodu řekli že to nemaji.. :-d asi mě blbě pochopili
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od xSAFA »

Zajdi si do nějaký mototechny nebo lepšího krámu s autodílama... Dělají se myslím 3 druhy a dá se to koupi za pár šušňů sada kde máš všechny 3 a jen vyzkoušíš kterej sedne :)
Koby
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Koby »

Jendix píše:
Koby píše:Je to ten plastík, kterej se jakoby nasune na ten kov co de od auta a cvakne to?

no já když jsem se na to ptal tady v plzni tak mi řekli že to nemaji.. a když jsem si kupoval nový stěrače.. (nejen gumičky) tak to u nich nebylo.. no poptám se díky za tip.. je mi ale divný že mi v tom velkoobchodu řekli že to nemaji.. :-d asi mě blbě pochopili
to je nesmysl.. Orig stěrače sem kupoval na e36 taky a ten plast tam normálně byl. Dyt ti to drží v něm, v tom kovu pod gumičkou.
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Jendix »

ok díky, zkusim zajít ještě jinam.. stejně by mě ale zajímalo proč my v tom velkoobchodě řekli že to nemají.. všem díky za rady.. ;)
_peper
Klubové ID: 1129
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od _peper »

Prigo stěrače jsem kupoval na podzim cca 1100 a ten plastík tam byl. A když jsem loni v létě kupoval stěrače v hypenově jen kvůli gumičkám za 59 byly tam tři druhy těch plastíků ;)
Odpovědět