Dneska se mě stalo, že mě občas problikla tato kontrolka..A pár krát se mě stalo že zůstala svítit cca 2-3 sec..Většinou se rožla když jsem zatáčel do prava a nebo problikla, když jsem přejel nákej hrb.Ale nejvíc když jsem to točil do prava.Nevíte co to znamená?
Díkec
brzdovka jak zatocis tak odmocis cidlo a nez se zaplavi tak ti to problikne,taky se mi to o vikendu stalo ale to kvilely predni gumy takze to ji tam budes mit malo
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
MattyX píše:brzdovka jak zatocis tak odmocis cidlo a nez se zaplavi tak ti to problikne,taky se mi to o vikendu stalo ale to kvilely predni gumy takze to ji tam budes mit malo
Je to asi lepší vyměnit celý než tam něco dolejvat že?Nevíš kde v Brně by mě to udělali ají s olejem do serva at je to už komplet..V Renocaru by za to asi chtěli raketu co?Nebo co to stojí ta výměna?
ja osobne jezdim tedka za klukama do saratic s autem... prace odvedena lip jak v renocaru za tretinovou cenu... do serva tak dva litry ATF II cca 250,- a brzdovky litr do toho tvyho koziho dechu a s praci se vlezes do jedne hodky a jeste se tam podivas na pekna auta
E46 M3 SMG - žlučník
Leveler píše:Nepojedeš tam ted někdy že bych jel s Tebou Ale asi je třeba se objednat co?No ještě uvidím stím Renocarem pač to mám kousíček:)
neni potreba nic zavolas a dojedes ja tam pojedu v sobotu rano na serizeni ventilu a na prezuti gum mozna asi i o baworech vi vsecko a se vsim poradia pokud by jsi chtel ty kapaliny za dobry ceny objednaji se dopredu jen pak dojedes hodka prace za tri kilca je za hubicku nez jet do renocar kde ti to udelaji stejne a jeste k tomu tam za takovou kravinu nechas o neco vic
E46 M3 SMG - žlučník
Pokud se ti bude brzdovka ztrácet ale nikde neteče může prosakovat některý ze spojkových válečků, většinou ten na převodovce... taky mi začala problikávat kontrolka dolil sem byl klid a pak začala strašně pištět spojka při mačkání a zjistil jsem že mi tekla brzdovka do prostoru spojky..
Olej tam je..Řekl bych že lehce nad spodní hranicí.Každopádně jsem včera ještě potahal za káble co jsou u toho jestli jsem s něčím nehnul jak jsem pucoval po zimě motor a dneska nic nebliklo tak to budu hlídat a výměnu oleje spojím s výměnou kotoučů Ta brzdovka už tam bude nákej ten rok