Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Šíbr E46
-
coffey
- Klubové ID: 1854
- Kontaktovat uživatele:
Možná se mi budete smát, ale i tak se zeptám: JE MOŽNÉ NĚJAKÝM ZPŮSOBEM DODĚLAT DO SEDANU E46 ORIGO ELEKTRICKÝ ŠÍBR?Díly není problém sehnat včetně kabeláže, ovládání, stropnice, šíbru atd., ale víte někdo o někom kdo by mi byl schopen to namontovat bez toho abych pak musel dát auto na vrakáč, neteklo tam, prosstě aby to bylo udělané pořádně?Je mi jasné že nic není zadarmo a jsem ochoten zaplatit za tu operaci, ale očekávám za své peníze kvalitu atd. tak kdybystě o něčem věděli dejte mi prosím vědět;-) Díky moc
rekl bych ze nereal...musel bys sehnat komplet vsechno co ma verze s sibrem komplet strop plus el a pak to nejtezsi podle me, namerit tu diru aby kdyz to vyriznes ti to sedelo se stropem..podle me se to neda trefit. Kazdopadne muze se postestit.coffey píše:Možná se mi budete smát, ale i tak se zeptám: JE MOŽNÉ NĚJAKÝM ZPŮSOBEM DODĚLAT DO SEDANU E46 ORIGO ELEKTRICKÝ ŠÍBR?Díly není problém sehnat včetně kabeláže, ovládání, stropnice, šíbru atd., ale víte někdo o někom kdo by mi byl schopen to namontovat bez toho abych pak musel dát auto na vrakáč, neteklo tam, prosstě aby to bylo udělané pořádně?Je mi jasné že nic není zadarmo a jsem ochoten zaplatit za tu operaci, ale očekávám za své peníze kvalitu atd. tak kdybystě o něčem věděli dejte mi prosím vědět;-) Díky moc
-
Zave
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
rek bych ze se jen vyseka ten plech ve svarech co jsou pod hagusama, vymeni za origo sibrovy, ktery ma i pertl kolem diry atd atd... ten sibrovy plech bude urco potreba dat origo... bude mit navarene i nejake drzaky na pojezdy atd....
muj nazor: nedelat...
uz vidim pri dalsim prodeji... hmm to bylo pres strechu apod...
navic tech penez, casu, rozdelane, auto, vysklene okno, bleeee 
a Neorigo sibr uz vubec ne....
muj nazor: nedelat...
a Neorigo sibr uz vubec ne....

a vpravo Killca