Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Šíbr E46

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
coffey
Klubové ID: 1854
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od coffey »

Možná se mi budete smát, ale i tak se zeptám: JE MOŽNÉ NĚJAKÝM ZPŮSOBEM DODĚLAT DO SEDANU E46 ORIGO ELEKTRICKÝ ŠÍBR?Díly není problém sehnat včetně kabeláže, ovládání, stropnice, šíbru atd., ale víte někdo o někom kdo by mi byl schopen to namontovat bez toho abych pak musel dát auto na vrakáč, neteklo tam, prosstě aby to bylo udělané pořádně?Je mi jasné že nic není zadarmo a jsem ochoten zaplatit za tu operaci, ale očekávám za své peníze kvalitu atd. tak kdybystě o něčem věděli dejte mi prosím vědět;-) Díky moc
coffey
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od coffey »

hop
Koby
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Koby »

jsou na to firmy, který to dělaj. Nevim ale jak se budou tvářit, když si doneseš všechno svoje. Oni to řešej nějakýma universálníma bastlama
DAVe_1

#4 Příspěvek od DAVe_1 »

coffey píše:Možná se mi budete smát, ale i tak se zeptám: JE MOŽNÉ NĚJAKÝM ZPŮSOBEM DODĚLAT DO SEDANU E46 ORIGO ELEKTRICKÝ ŠÍBR?Díly není problém sehnat včetně kabeláže, ovládání, stropnice, šíbru atd., ale víte někdo o někom kdo by mi byl schopen to namontovat bez toho abych pak musel dát auto na vrakáč, neteklo tam, prosstě aby to bylo udělané pořádně?Je mi jasné že nic není zadarmo a jsem ochoten zaplatit za tu operaci, ale očekávám za své peníze kvalitu atd. tak kdybystě o něčem věděli dejte mi prosím vědět;-) Díky moc
rekl bych ze nereal...musel bys sehnat komplet vsechno co ma verze s sibrem komplet strop plus el a pak to nejtezsi podle me, namerit tu diru aby kdyz to vyriznes ti to sedelo se stropem..podle me se to neda trefit. Kazdopadne muze se postestit.
Killca
Klubové ID: 1648

#5 Příspěvek od Killca »

no me bylo receno, ze se to fikne ve sloupcich a privari sibrova strecha
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Koby
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Koby »

Killca píše:no me bylo receno, ze se to fikne ve sloupcich a privari sibrova strecha
? to snad ne :-) dyt jsou firmy, co dodělávaj šíbr tim že udělaj prostě díru... Tak jednu osvědčenou firmu oslovit s tím, že ji tam ale přineseš vlastně díly z bmw
coffey
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od coffey »

střechu si fakt řezat nenechám, zase tolik o ten šíbr nestojím;-)
Nějakou firmu zkusím, snad mě nefucknou;-)
Radim046
Klubové ID: 563
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Radim046 »

šibr byl dost dlouho na aukru a podle mě ho nabízel Mirektt co tady má placenou inzerci tak se zkus zeptat.
coffey
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od coffey »

vim že byl na aukru a pak mě týpek i kontaktoval, ale bohužel s montáží mi poradit nedokázal:-(
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Zave »

rek bych ze se jen vyseka ten plech ve svarech co jsou pod hagusama, vymeni za origo sibrovy, ktery ma i pertl kolem diry atd atd... ten sibrovy plech bude urco potreba dat origo... bude mit navarene i nejake drzaky na pojezdy atd....
muj nazor: nedelat... :) uz vidim pri dalsim prodeji... hmm to bylo pres strechu apod... :lol: navic tech penez, casu, rozdelane, auto, vysklene okno, bleeee :)
a Neorigo sibr uz vubec ne....
Odpovědět