hosi mam maly problem.......na 36-ke
Na kompakte su sedacky ktore sa vyklapaju ak niekto nastupuje dozadu.
Tie sa vyklopia tak ze sa posune taka mala packa na boku operadla. No a ja som tu packu posunul ze vyklopim sedacku bo babka chcela zvest, a ostala vyset. Ta packa (nie babka). Je to spolujazdcova sedacka. No a teraz sa neda vyklopit. Ze ci nahodov neviete ci sa da sedacka rozobrat az tak ze uvidim tie tahla, lanka boudeny a podobne ze to urobim. Nechcel by som zlomit tu umelinu (zadna cast operadla)
oživil bych téma... mám ten samý problém a párat sedačky opravdu nehodlám - nepodařilo se někomu sundat ten zadní kryt? Jestli ano, tak jak? - nerad bych zlámal ty packy co to nejspíš držej (novej kryt je celkem drahej)...
Žádný párání!!!!!!!! Pokud sedačka nejde odklopit, udělejte to následovně. Přesun sedačku až dopředu. Sáhni dolu zezadu pod dekl a na jedné straně bude takvý výstupek, západka, ke které vede lanko, tak zmáčknout a sedačka se odklopí. To samozřejmě sedačku neopraví, ale už se dostanete ke spodním vrutům, které drží dekl zad. Takže vyndat hlavovku, povolit dole ty vruty a vyndat a ted si nejsem přesně jist, zda se musí vyndat i páčka na sklápění, takže je možné že ano, ale i ne, už je to dlouho co jsem to rozdělával. No a pak diagnostikovat závadu, bud bude prasklý lanko, dá se vyměnit (zručnější vymění za jakékoliv, nezručnější koupí nové a vymění) Výměna je jednoduchá, nemá smysl ji popisovat, až sundáte záda sedačky, bude vše jasné, jde jen o systém páčka-lanko-západka
Tak jediny vruty co tam jsou, drzej jen kousek plastu, kterej chrani ten mechanismus a bovdeny na naklapeni sedacky. Pak uz jsou tam jedine srouby co drzej samotnou sedacku na tom pojezdu.
Navic jsem si vsim, ze calouneni je zespoda prichyceny k tomu plastovymu deklu kovovejma sponama - s tim jsem se uz smiril ze tohle budu muset vyndat, ale stejne to tam porad drzi a proste to nejde ven...
Take ozivim tema..Mam uplne ten samy problem,akorat se sedacky na coupe(mozna ze jsou stejne),nasel jsem akorat ty dva srouby,ktery jsou pod hlavovou operkou pod tim plastem a dole pod sedackou jsem zadny srouby uz nenasel jak pise Gourge_D(a to jsem ji mel celou ven z auta)...Mohl by zde nekdo napsat opravdu podrobnejsi navod jak na to?A kdyby to chtel jeste ke vsemu nekdo nafotit,alespon ty hlavni srouby,budu opravdu vdecny (a nejen ja)
jak mas ten zadni plast (nekdy se sitkou) tak na jeho spodnim konci jsou takovy dva maly neviditelny vrutiky primo do masa, napravo a nalevo, skoro az pod sedackou, pokud tam nejsou, tak vytrhnout packu z boku, vyndat operky hlavy a zkusit to nejakym zpusobem vysunout, odklopit, povyndat, odtlacit a podobne