Jedná se o motor 323i M52
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Voda
-
jurasis
- Klubové ID: 775
Vyměň to celé, čím dřív, tím líp. Když už teče, nemusí to trvat dlouho. Většinou to neteče kolem pumpy, ale skrz... Prostě je po ní a práce většinou dražší než nová pumpa.Tomas8409 píše:Díky moc za radu._peper píše:Je tam O kroužek který by se dal vyměnit a trošku pumpu obmáznout silikonem do vyskokých teplot, ale je otázka jestli se nevyplatí vyměnit i vodní pumpu když bude všechno dole. Mě na 4R stála neco kolem 1400 tak myslím že na 6R to bude podobné.
Navíc, staré jsou plastové, nové už kovové...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
-
Tomas8409
- Klubové ID: 866
- Kontaktovat uživatele:
tak tak dívám se po nové je to "pár" korun...ještě otázka zda to přehodím doma v garáži nebo raděj do servisu...jurasis píše:Vyměň to celé, čím dřív, tím líp. Když už teče, nemusí to trvat dlouho. Většinou to neteče kolem pumpy, ale skrz... Prostě je po ní a práce většinou dražší než nová pumpa.Tomas8409 píše:Díky moc za radu._peper píše:Je tam O kroužek který by se dal vyměnit a trošku pumpu obmáznout silikonem do vyskokých teplot, ale je otázka jestli se nevyplatí vyměnit i vodní pumpu když bude všechno dole. Mě na 4R stála neco kolem 1400 tak myslím že na 6R to bude podobné.
-
jurasis
Záleží, kolik máš zkušeností. Jestli nějaké, není to zrovna ježek v kleci. Jestli žádné, nech to udělat. Cena není vysoká a tyhle motory uvaříš jen jednou... A naposled...Tomas8409 píše:tak tak dívám se po nové je to "pár" korun...ještě otázka zda to přehodím doma v garáži nebo raděj do servisu...jurasis píše:Vyměň to celé, čím dřív, tím líp. Když už teče, nemusí to trvat dlouho. Většinou to neteče kolem pumpy, ale skrz... Prostě je po ní a práce většinou dražší než nová pumpa.Tomas8409 píše: Díky moc za radu.
.
.
.
-
jurasis
Jo, stalo se mi to při volnoběhu, pumpa normálně na křižovatce vyskočila z motoru...rob2fab píše:100 procent pravda,udelej tu pumpu celou,neb skoncis nekde na silnici se spadenym řemenem..to zn nefukcnim servem,chlazenim..s autem na odtah.
to ze protika znamena ze ma pred funusem,za chvylec se vykutaliou kulicky z lozika..opravovat jak radi kutil Tim neni na miste.
Být to v otáčkách, tak vrtule vezme i chladič...
.
.
.
-
Tomas8409
- Klubové ID: 866
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to jednoduché... nová pumpa v BMW 2035,-bez DPH koupeno a dnes namontováno.... jednoduchá práce... a není potřeba použít stahovák u té mé pumpy našroubuješ šrouby a utahuješ a pumpa jde ven... já jsem ji jen rukou vytáhl.Leveler píše:Rači servis..Může tam být pěkně zalehlá a pak nejde ven a musí se na to použít ají stahovák aby se dostala ven..
-
Kami1
- Klubové ID: 2167
jurasis: Kdyz ja musim, spatna rada, byt dobre minena je podle me k nicemu, ale snaha pomoct se taky ceni.
Pokud neco napisu spatne, tak ocenim, ze mi to nekdo napise.
jelikoz se vetsinou snazim odpovedet co nejstrucneji, tak to nekdy vypada blbe (schvalne kdo klikl na sasu?)
Vsechno co vim o BMW sem se musel naucit kvuli mymu pul roku starymu ISu
Pokud neco napisu spatne, tak ocenim, ze mi to nekdo napise.
jelikoz se vetsinou snazim odpovedet co nejstrucneji, tak to nekdy vypada blbe (schvalne kdo klikl na sasu?)
Vsechno co vim o BMW sem se musel naucit kvuli mymu pul roku starymu ISu
-
jurasis
Tohle si teda nemyslím. Proto je tady tolik kravin. Víš, co jsou to fakta? Pokud vím jistě nebo skoro jistě, napíšu. Jinak nemám proč.Kami1 píše:...
Snaha se cení, ale pokud napíšu vlastní zkušenosti s problémem, ne dohady, které ostatní jen zmatou. A navíc, pokud možno bez arogance...
.
.
.