Ufff pekne mu to fici teda
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Spotřeba
-
zener007
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den, když už tady diskutujete o spotřebě, mám E36 325i 94r. kde se na spotřebě nepodepíše ani klimatizace. V klídku si papá po městě něco kolem 17-ti litrů beneli. Prošla třema servisama, kde zkontrolovalikomplet elektriku, vyměnili lambdu, vykuchali katalizátory a ono pořád nic. Jezdím tím poslední dobou opravdu z lehka, paradoxní je, že když to začnu honit, spotřeba mírně klesá 16,9 ... 16,8...
Palubním počítačem to není, to jsem už měřil.
AUTOMECHANICI SE MI UŽ VYHÝBAJÍ
))
AUTOMECHANICI SE MI UŽ VYHÝBAJÍ
17 mi přijde trochu moc. Jde o styl jízdy. Zatím nemám průměr jen po městě ale jezím svižně do 12ti litrů...Samozřejmě je to kombinace ale venku mi to žere víc páč to mám nějaký rozhašený....ale i tak o 17ti se mi ani nezdá....I když 14 by tak nějak mohlo být...
Každopádně by mě zajímalo kolik udělá takový termostat sám o sobě. Hrozně dlouho se mi to ohřívá, výměna je naplánovaná ale jsem zvědavý jak moc to pomůže....
Každopádně by mě zajímalo kolik udělá takový termostat sám o sobě. Hrozně dlouho se mi to ohřívá, výměna je naplánovaná ale jsem zvědavý jak moc to pomůže....
-
capri
- Klubové ID: 2068
- Kontaktovat uživatele:
tak to máš nejak hodně moc rozhašenýzener007 píše:Dobrý den, když už tady diskutujete o spotřebě, mám E36 325i 94r. kde se na spotřebě nepodepíše ani klimatizace. V klídku si papá po městě něco kolem 17-ti litrů beneli. Prošla třema servisama, kde zkontrolovalikomplet elektriku, vyměnili lambdu, vykuchali katalizátory a ono pořád nic. Jezdím tím poslední dobou opravdu z lehka, paradoxní je, že když to začnu honit, spotřeba mírně klesá 16,9 ... 16,8...
AUTOMECHANICI SE MI UŽ VYHÝBAJÍ))
-
FiliposII
- Klubové ID: 1332
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam s 325i r.v. 91 (noVANOS) bezne 10.5l LPG a je to kombinace vseho mozneho.
Ale kdzy jsem jel ted do norska s rakvi, tak v nemecku na dalnici byl prumer tak cca 15l, pri prumerne rychlosti cca 150 - 160 km/h. Pri 140 km/h byla spotreba cca 12 - 13l. Vse na LPG.
Po norsku kdyz jsem jezdil nekdy na benzin sem mel spotrebu tak 8 - 8.5l, coz je s timto motorem zazrak. (Samozrejme auto bylo plne nalozene i s rakvi.)
Ale kdzy jsem jel ted do norska s rakvi, tak v nemecku na dalnici byl prumer tak cca 15l, pri prumerne rychlosti cca 150 - 160 km/h. Pri 140 km/h byla spotreba cca 12 - 13l. Vse na LPG.
Po norsku kdyz jsem jezdil nekdy na benzin sem mel spotrebu tak 8 - 8.5l, coz je s timto motorem zazrak. (Samozrejme auto bylo plne nalozene i s rakvi.)
-
Koby
- Kontaktovat uživatele:
tak zase přispěju, vrátil jsem se z dovolený, celkem 3000km.... a 9,5 litru u 330ci...
na rozvadov 150 tempomat, pak nemecko 190 tempomat a několik zpomalení při jejich opravách silnic asi na 80-100. až na bregenz...
pak švýcarsko 80-120kmh + asi 70km kus hodně svižný jízdě po alpský okresce
itálie 145kmh na tempomat, francie 140kmh na tempomat... Pak ukrutný fronty na francouzský riviéře, kde to z 9,2 vylezlo na 9,8...
Po cestě zpátky stejným stylem jako tam to kleslo na konečných 9,5...
fakt sem nevěřil tomu, že se někdy dostanu pod 10 a dá se i při svižný jízdě a v kolonách...
na rozvadov 150 tempomat, pak nemecko 190 tempomat a několik zpomalení při jejich opravách silnic asi na 80-100. až na bregenz...
pak švýcarsko 80-120kmh + asi 70km kus hodně svižný jízdě po alpský okresce
itálie 145kmh na tempomat, francie 140kmh na tempomat... Pak ukrutný fronty na francouzský riviéře, kde to z 9,2 vylezlo na 9,8...
Po cestě zpátky stejným stylem jako tam to kleslo na konečných 9,5...
fakt sem nevěřil tomu, že se někdy dostanu pod 10 a dá se i při svižný jízdě a v kolonách...