Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e 36 ....BC

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
sadamcx65

#21 Příspěvek od sadamcx65 »

.. tak už fungují litry v nádrži jak mají, akorát ještě přehodit z 6 ti válu na 4vál a je to OK, takže všem děkuji ;)
Alig

#22 Příspěvek od Alig »

castro píše:
sadamcx65 píše:nikdo nic :( :?:
TAK POUŽIJ HLEDAT, DOPI**!!!!! :roll:

Obrázek
ono je docela těžký něco hledat když tlačítko HLEDAT funguje na piču a forum taky stojí za to. kdyby to bylo pak ještě rozdělený podle typu auta bylo by vše jednoduší
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od castro »

co to kecáš?

dal jsem do vyhledavače BC a našlo mi to 3 stránky plný topiců o BC, tak si nevymejšlej.
Alig

#24 Příspěvek od Alig »

castro píše:co to kecáš?

dal jsem do vyhledavače BC a našlo mi to 3 stránky plný topiců o BC, tak si nevymejšlej.
spoustu věcí to nenajde a víme to všici že to je debilně udělaný. hold by to chtělo přepracovat...
jurasis
Klubové ID: 775

#25 Příspěvek od jurasis »

Alig píše:

spoustu věcí to nenajde a víme to všici že to je debilně udělaný. hold by to chtělo přepracovat...
By mě zajímalo, jestli jsi aspoň trochu popřemýšlel, než jsi tohle vypustil...
To už nemá cenu ani komentovat...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Alig

#26 Příspěvek od Alig »

jurasis píše:
Alig píše:

By mě zajímalo, jestli jsi aspoň trochu popřemýšlel, než jsi tohle vypustil...
To už nemá cenu ani komentovat...
tak se podívej třeba na lagunaklub je to tam pěkně rozdělený do pod sekcí jako třeba "elektrika, motory atd" a ne jako tady že to máš na 4 modely aut a všechno v jedný hromadě!!!
jurasis

#27 Příspěvek od jurasis »

Alig píše:
Může bejt. Jak je to na lagunaklubu nevím a je mi to jedno. Když se mi tady něco nelíbí, můžu, jako každý řádný člen, s tím něco udělat. Že Ty nemůžeš, to je Tvoje volba...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Alig

#28 Příspěvek od Alig »

jurasis píše:
Alig píše:
Může bejt. Jak je to na lagunaklubu nevím a je mi to jedno. Když se mi tady něco nelíbí, můžu, jako každý řádný člen, s tím něco udělat. Že Ty nemůžeš, to je Tvoje volba...
nebudu platit za něco co stojí za pi.u
jurasis

#29 Příspěvek od jurasis »

Alig píše:
jurasis píše:
Alig píše:
Chlapče, ale tohle není obchod. Tady platí členský poplatek lidé, kteří to chtějí a primárně jim jde o něco jiného, než sprostý obchod, který je v této společnosti, uznávám, na prvním místě...
Z těch peněz se platí chod všeho tady. Pokud bys chtěl dodržet přesně to, co jsi napsal, musel bys zrušit nick a už sem vůbec nepáchnout, víš?
.
.
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od castro »

jurasis píše:
Alig píše:
jurasis píše: Může bejt. Jak je to na lagunaklubu nevím a je mi to jedno. Když se mi tady něco nelíbí, můžu, jako každý řádný člen, s tím něco udělat. Že Ty nemůžeš, to je Tvoje volba...
Chlapče, ale tohle není obchod. Tady platí členský poplatek lidé, kteří to chtějí a primárně jim jde o něco jiného, než sprostý obchod, který je v této společnosti, uznávám, na prvním místě...
Z těch peněz se platí chod všeho tady. Pokud bys chtěl dodržet přesně to, co jsi napsal, musel bys zrušit nick a už sem vůbec nepáchnout, víš?
dobře ty :respect:

ted to nesouvisí s tématem, ale mam pocit že sem chodí zadarmo lidé co si myslí že je tady někdo povinen jim poradit, přijde mi to forum tady jako služba veřejnosti a doufam, že po nedávné VH se z toho stane brzo služba tohoto klubu.
Killca
Klubové ID: 1648

#31 Příspěvek od Killca »

Alig píše:nebudu platit za něco co stojí za pi.u
samozrejme se muzes stat clenem a neco s tim provezt :) kdybys do toho videl, tak si nereknes, ze je to tak spatne, protoze je tezke to udelat lepsim :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Alig

#32 Příspěvek od Alig »

jurasis píše:
Alig píše:
jurasis píše: Může bejt. Jak je to na lagunaklubu nevím a je mi to jedno. Když se mi tady něco nelíbí, můžu, jako každý řádný člen, s tím něco udělat. Že Ty nemůžeš, to je Tvoje volba...
aaaaaa mastička pán je asi velkej drsňák... si spal v knihovně bo si spolknul rádio že seš tak chytrej? :mad: :respect:
jurasis

#33 Příspěvek od jurasis »

Alig píše:
jurasis píše:
Alig píše: nebudu platit za něco co stojí za pi.u
aaaaaa mastička pán je asi velkej drsňák... si spal v knihovně bo si spolknul rádio že seš tak chytrej? :mad: :respect:
Vždycky píšu/říkám přesně to, co si myslím. A ze zásady nikdy nikoho neurážím, protože je to známka velmi, ale velmi nízkého IQ. Žij si svůj život, já se odhlašuji ze sledování tohoto tématu...HOWGH, jak říkali indiáni...
.
.
Killca

#34 Příspěvek od Killca »

Alig píše: :mad:
byl ten fakac nutny? tohle znaci agresora a cloveka co neumi byt nad veci
Alig

#35 Příspěvek od Alig »

Killca píše:
prej agresora..... :lol: nevím od kdy je takovej mašťák a vyhul jako já agresor... :roll:
John112
Klubové ID: 1621
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od John112 »

Alig píše:
Killca píše:
prej agresora..... :lol: nevím od kdy je takovej mašťák a vyhul jako já agresor... :roll:
Tvoje keci tady nikoho nezajimaj, takže bud laskavě ticho a nebo vypadni, udělaš nam jen radost. Sry za OT.
Alig

#37 Příspěvek od Alig »

vystřel si sám kokot!
John112
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od John112 »

Proč mě uražíš, to ses vážně takovej primitiv a nedokažeš napsat větu, kde by nebylo nějaké sprosté slovo nebo gesto? A hlavně nechapu, proč ses na tomhle "dementiním" klubu, nebo jak si to tady nazval. Bez si za lagunama a neotravuj. A už na tebe važně kašlu. A opět sry za OT.
Killca

#39 Příspěvek od Killca »

klidek panove nebo budou bananky
John112 píše:Tvoje keci tady nikoho nezajimaj, takže bud laskavě ticho a nebo vypadni, udělaš nam jen radost. Sry za OT.
ty nerozsiruj zbytecne ohen
Alig píše:vystřel si sám kokot!
a ty nenadavej, mavni rukou a divej se na to s nadhledu jako dospelej
John112
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od John112 »

Tak to teda važně LOL 8O. Někdo píše, jak je to tady na hovno, tak mu řeknu at radeji vystřeli (neboli odejde) a ty mi ve svy odpovedi zeditujes príspevek a jeste me skoro vybuznes (vynadaš). Takže na to príště s.... at si všichni nadaval jak chtej.
Vis jak se řika: Každej dobrej skutek musí byt po zasluze potrestan co. :sad2:
Odpovědět