angel eyes E36 - mensi problem
-
bawaria318
-
Peppo
- Klubové ID: 1123
-
Lion
- Klubové ID: 865
Ahoj, řekni co tomáš za světla (výrobce)...Já mám na svým autě taky podobnej problém, na autě mám asi 2 měsíce světla s Angel Eyes od IN.PRO a přestal mě jít kroužek nad tlumeným světlem...Předcházelo tomu, ale to, že se ze světla zakouřilo a byla prdlá žárovka na potkávačkách...Po výměně potkávací žárovky kruh svítil dál, ale pak najednou přestal svítit.Říkal sem si, asi prdlá žárovka, tak ač nerad, musel sem světlo demontovat a kouknout se dovnitř, abych vyměnil žárovku, ale žárovka byla v kroužku v pořádku
...Pojistky taky OK. Takže je budu ted reklamovat.Je tam v tom světle něco odkouřenýho, to už de mimo mě...
...A to sem ty světla dostal jako dárek...
P.S.: Co jsem měl po domácku udělaný Angel Eyes od Hanze na diody, tak s nima nebyly problémy, co se týče tohohle asi nákej vadnej kus.
P.S.: Co jsem měl po domácku udělaný Angel Eyes od Hanze na diody, tak s nima nebyly problémy, co se týče tohohle asi nákej vadnej kus.
-
Slavisimo
- Klubové ID: 1127
-
castro
- Klubové ID: 633
a máš je na žárovku nebo LED diodu? před LED musí být ještě odpor aby ti neshořela... jinak nevim - koukni jestli se ti to někde nezkratujebawaria318 píše:ahojte vsetci...viete my niekto poradit?mam tieto pekne svetielka len chvilku a uz ma trosku trapia...prestali my svietit vnutorne kruhy,tie nad dialkovymi...odisli na oboch stranach...neviem,kde moze byt problem...ci v elektrike,alebo sa mi to tam odpalilo?dakujem za kazdu radu
-
Lion
Řekl bych, že má zřejmě kupované nové světla s AE...Docela by mě zajímalo od jaký firmy/výrobce a typ světla to je...Pokud je bude mít od stejné co já, tak to bude zajímavé.castro píše:a máš je na žárovku nebo LED diodu? před LED musí být ještě odpor aby ti neshořela... jinak nevim - koukni jestli se ti to někde nezkratujebawaria318 píše:ahojte vsetci...viete my niekto poradit?mam tieto pekne svetielka len chvilku a uz ma trosku trapia...prestali my svietit vnutorne kruhy,tie nad dialkovymi...odisli na oboch stranach...neviem,kde moze byt problem...ci v elektrike,alebo sa mi to tam odpalilo?dakujem za kazdu radu
-
Luki
Ja sem dneska zjistil ze mi taky prestal svitit AE ale nad dalkou jen na jedny strane takze to zejtra budu demontovat a zkusim vymenit zarovku. No ale sem na to hodne zvedavej protoze mam taky IN-PRO...Lion píše:Řekl bych, že má zřejmě kupované nové světla s AE...Docela by mě zajímalo od jaký firmy/výrobce a typ světla to je...Pokud je bude mít od stejné co já, tak to bude zajímavé.castro píše:a máš je na žárovku nebo LED diodu? před LED musí být ještě odpor aby ti neshořela... jinak nevim - koukni jestli se ti to někde nezkratujebawaria318 píše:ahojte vsetci...viete my niekto poradit?mam tieto pekne svetielka len chvilku a uz ma trosku trapia...prestali my svietit vnutorne kruhy,tie nad dialkovymi...odisli na oboch stranach...neviem,kde moze byt problem...ci v elektrike,alebo sa mi to tam odpalilo?dakujem za kazdu radu
-
Lion
-
radekc
-
balda88
- Klubové ID: 1719
žárovky v kroužkách se daji vyměnit, mě druhý den zlobí taky kroužky, že se někdy nerozsvítí. přišel jsem na to, že odešlo relátko, má špatný kontakt, když jsem s ním zahýbal tak to zase svítilo jak máradekc píše:Nesvítí mi jeden kroužek nad dálkou u světel in.pro. Zatim nemám oveřený jestli do toho jde proud, ale pokud jo, co se s tim dá dělat? Z čeho je ten kroužek udělanej? Pujde třeba vyměnit nějaká žárovka?
-
radekc
-
nicoczech
-
nicoczech
-
radekc