Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

angel eyes E36 - mensi problem

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
bawaria318

#1 Příspěvek od bawaria318 »

ahojte vsetci...viete my niekto poradit?mam tieto pekne svetielka len chvilku a uz ma trosku trapia...prestali my svietit vnutorne kruhy,tie nad dialkovymi...odisli na oboch stranach...neviem,kde moze byt problem...ci v elektrike,alebo sa mi to tam odpalilo?dakujem za kazdu radu
Peppo
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Peppo »

caf. a ake angely mas?? nejake lacne "tuningove"?? treba reklamovat - kruzky zvyknu odchadzas v pripade lacnejsie svetiel.
Lion
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Lion »

Ahoj, řekni co tomáš za světla (výrobce)...Já mám na svým autě taky podobnej problém, na autě mám asi 2 měsíce světla s Angel Eyes od IN.PRO a přestal mě jít kroužek nad tlumeným světlem...Předcházelo tomu, ale to, že se ze světla zakouřilo a byla prdlá žárovka na potkávačkách...Po výměně potkávací žárovky kruh svítil dál, ale pak najednou přestal svítit.Říkal sem si, asi prdlá žárovka, tak ač nerad, musel sem světlo demontovat a kouknout se dovnitř, abych vyměnil žárovku, ale žárovka byla v kroužku v pořádku :(...Pojistky taky OK. Takže je budu ted reklamovat.Je tam v tom světle něco odkouřenýho, to už de mimo mě... :evil: ...A to sem ty světla dostal jako dárek... :?

P.S.: Co jsem měl po domácku udělaný Angel Eyes od Hanze na diody, tak s nima nebyly problémy, co se týče tohohle asi nákej vadnej kus. :mad:
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Slavisimo »

od hanze neznam ale co sem mel od zaveho tak nam asi 3 krat odesli, nevim jestli to bylo svetlama nebo co ale je to skoda.
castro
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od castro »

bawaria318 píše:ahojte vsetci...viete my niekto poradit?mam tieto pekne svetielka len chvilku a uz ma trosku trapia...prestali my svietit vnutorne kruhy,tie nad dialkovymi...odisli na oboch stranach...neviem,kde moze byt problem...ci v elektrike,alebo sa mi to tam odpalilo?dakujem za kazdu radu

a máš je na žárovku nebo LED diodu? před LED musí být ještě odpor aby ti neshořela... jinak nevim - koukni jestli se ti to někde nezkratuje
Lion
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lion »

castro píše:
bawaria318 píše:ahojte vsetci...viete my niekto poradit?mam tieto pekne svetielka len chvilku a uz ma trosku trapia...prestali my svietit vnutorne kruhy,tie nad dialkovymi...odisli na oboch stranach...neviem,kde moze byt problem...ci v elektrike,alebo sa mi to tam odpalilo?dakujem za kazdu radu

a máš je na žárovku nebo LED diodu? před LED musí být ještě odpor aby ti neshořela... jinak nevim - koukni jestli se ti to někde nezkratuje

Řekl bych, že má zřejmě kupované nové světla s AE...Docela by mě zajímalo od jaký firmy/výrobce a typ světla to je...Pokud je bude mít od stejné co já, tak to bude zajímavé.
Luki

#7 Příspěvek od Luki »

Lion píše:
castro píše:

Řekl bych, že má zřejmě kupované nové světla s AE...Docela by mě zajímalo od jaký firmy/výrobce a typ světla to je...Pokud je bude mít od stejné co já, tak to bude zajímavé.

Ja sem dneska zjistil ze mi taky prestal svitit AE ale nad dalkou jen na jedny strane takze to zejtra budu demontovat a zkusim vymenit zarovku. No ale sem na to hodne zvedavej protoze mam taky IN-PRO... :roll:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Lion »

Luki ještě prověř pojistky, než to začneš demontovat...
radekc

#9 Příspěvek od radekc »

Nesvítí mi jeden kroužek nad dálkou u světel in.pro. Zatim nemám oveřený jestli do toho jde proud, ale pokud jo, co se s tim dá dělat? Z čeho je ten kroužek udělanej? Pujde třeba vyměnit nějaká žárovka?
balda88
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od balda88 »

radekc píše:Nesvítí mi jeden kroužek nad dálkou u světel in.pro. Zatim nemám oveřený jestli do toho jde proud, ale pokud jo, co se s tim dá dělat? Z čeho je ten kroužek udělanej? Pujde třeba vyměnit nějaká žárovka?

žárovky v kroužkách se daji vyměnit, mě druhý den zlobí taky kroužky, že se někdy nerozsvítí. přišel jsem na to, že odešlo relátko, má špatný kontakt, když jsem s ním zahýbal tak to zase svítilo jak má
radekc

#11 Příspěvek od radekc »

Tak pro výměnu žárovky osvětlení kruhů na světlech In.Pro je potřeba světlo vymontovat a žárovka je H6W 12V 6W, cena za ks od 35,- prodávají se i modrý, ale ty jsou dražší
Přílohy
16.jpg
16.jpg (6.76 KiB) Zobrazeno 98 x
nicoczech
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od nicoczech »

Já jsem si koupil za 5000cca od Sonaru a no problém všecko svítí tak jak má hoši...
nicoczech
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od nicoczech »

radekc píše:Tak pro výměnu žárovky osvětlení kruhů na světlech In.Pro je potřeba světlo vymontovat a žárovka je H6W 12V 6W, cena za ks od 35,- prodávají se i modrý, ale ty jsou dražší

Pozor modrý jsou ilegal...
radekc

#14 Příspěvek od radekc »

Ja bych stejně modrý nechtěl, ale dobře, že to vím.
Dneska jsem vymenil žárovky do kroužků v jednom světle, měl jsem radost, že konečně svítí všechny a za hodinu jsem jel na technickou a nesvítil jeden kroužek v druhým světle :roll:
Odpovědět