Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vyhrev sedacek E36
-
- Klubové ID: 3516
Cao vsem, prestala mi hrat sedacka u ridice.Nasel sem tu jasnou odpoved a to ze je porusena decka.Jsou decky oddeleny patrne a to jedna na sedaku a jedna na zadech.Je mozne ze kdyz prestane hrat sedak prestanou i zada?Bohuzel sem si uvedomil ze sem parkrat kleknul na sedak...skoda,skoda(...DIKY moc za info
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak, jedna na sedáku a jedna na zádech. Pro začátek bych zkusil zkontrolovat kontakt v konektorech pod sedačkou, je tam jeden pro sedák (4pin se zapojenými 2 piny), jeden pro opěrák (totéž) a pokud máš el. sedačky jako já, tak i pro elektrický posuv. Konektory vypadají shodně.noir píše:Cao vsem, prestala mi hrat sedacka u ridice.Nasel sem tu jasnou odpoved a to ze je porusena decka.Jsou decky oddeleny patrne a to jedna na sedaku a jedna na zadech.Je mozne ze kdyz prestane hrat sedak prestanou i zada?Bohuzel sem si uvedomil ze sem parkrat kleknul na sedak...skoda,skoda(...DIKY moc za info
Dalším krokem je vzít multimetr a propípnout to, jestli to vede od začátku do konce. Velice pravděpodobně to nepovede, takže bude porušená dečka. K její opravě, případně výměně, musíš vyndat sedadlo a rozčalounit ho. Mirda2 tady z klubu to dělal a zvládl to, je to otázka šikovnosti.
Sedák a záda jsou, jak už jsem řekl, oddělené, nemělo by to mít vliv. Pokud ti to nehřeje, je možné, že ti třeba nefachá jedna z koster nebo ti odešlo tlačítko... Má v sobě veškerou ovládací logiku. Tlačítka mám 4 navíc, tak se třeba můžeš stavit a vyzkoušet.
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
jen dodám, nezapomen kouknout i na pojistky, když ti přestalo hřát obojí. Čudl svítí při zapnutí?? Pokud ani nesvítí tak by to mohla bejt jen pojistka 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Začít ano, ale velice pravděpodobně bude stejně problém v sedačce (dečce či jejím napojení na kabel). To se ale dá zjistit právě při kontrole konektoru. Vzít multimetr a pípnout si je na vteřinu a hned má člověk jasno.Tompo píše:když už se to tu řeší, taky to mám trochu zapeklité, spolujezdec mi hřeje jen na zádech a řidič vůbec, ale čudl svítí i zeslabuje intenzitu.... takže taky začít konektorem?
-
Takze vcera sem odstrojil sedacku slo to hladce,delal sem to asi pres hodku a muzu potvrdit ze drtiva vetsina komu to nehreje to bude deckou mel sem spalenej jak sedak tak zada...zada hrali podle me uz napul pred tim....take mi neprislo ze bych si to mechanicky poskodil proste se to spalilo...jinak kdo se do toho pusti tak to da..da se to..cekam na decky tak pak dam vedet jak to dopadlo cele)...
-
...podle toho jsem to delal...ale ja uz mel kabelaz samozrejme...
http://www.bmwe36blog.com/2006/12/21/in ... r-bmw-e36/
http://www.bmwe36blog.com/2006/12/21/in ... r-bmw-e36/