Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
problem s brzdami
-
Anonymous
mam posledni tyden takovy problem s brzdami... kdyz prijdu po delsi dobe k autu tak ze zacatku brzdy temer jakoby nefungovali, musim na to dupnout dost brutalne aby to vubec trochu zabrzdilo... (pedal jde dost do tvrda) po chvili jezdeni a brzdeni se to trochu zlepsi ale ne moc... myslim ze obcas se jakoby zvětší účinnost brzd (nemusim na to tak dupat abych zabrzdil) ale stejne to nefunguje tak jak driv.. nevite cim to muze byt... kontrola brzd. desticek mi prijde zbytečná a navic s heverem a v tomhle bordelu neprijemna...
Myslim ze by mohl byt v prdeli posilovac brzdneho tlaku... Nechal bych to na servis...Anonymous píše:mam posledni tyden takovy problem s brzdami... kdyz prijdu po delsi dobe k autu tak ze zacatku brzdy temer jakoby nefungovali, musim na to dupnout dost brutalne aby to vubec trochu zabrzdilo... (pedal jde dost do tvrda) po chvili jezdeni a brzdeni se to trochu zlepsi ale ne moc... myslim ze obcas se jakoby zvětší účinnost brzd (nemusim na to tak dupat abych zabrzdil) ale stejne to nefunguje tak jak driv.. nevite cim to muze byt... kontrola brzd. desticek mi prijde zbytečná a navic s heverem a v tomhle bordelu neprijemna...
N54 PWR
-
psena
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
To ze to po delsi dobe stani moc nebrzdi(v podstate tak dve az tri zabrzdeni vubec!) je dost bezne,obzvlaste v takovemto pocasi. Je to tim ze kotouc pokryje vrstvicka koroze,soli a dalsiho humusu.Zrovna vcera se mi to take stalo a to jsem den pred tim ujel 250 km!
Doporucuje se pred parkovanim silne zabrzdit aby se voda odparila.Ale pokud mas pocit ze se ucinek nevraci ani po par zabrzdenich tak to nebude jen to.Zasel bych byt tebou na STK a znasilnil tam nejakyho manika at ti to za pade zmeri na valcich.
Ted lezt pod auto je fakt hruza.
Doporucuje se pred parkovanim silne zabrzdit aby se voda odparila.Ale pokud mas pocit ze se ucinek nevraci ani po par zabrzdenich tak to nebude jen to.Zasel bych byt tebou na STK a znasilnil tam nejakyho manika at ti to za pade zmeri na valcich.
Ted lezt pod auto je fakt hruza.
-
marwal
- Klubové ID: 257
- Kontaktovat uživatele:
fajn, no doufam ze nebudu muset objizdet x servisu aby mi potvrdili co je spatne... hlavne mam par variant, pokud vas napada jeste neco, tak pište...jinak nejvic me zarazi tuhost pedalu... mam pocit ze uz sem si zvykl a proste na to dupu jak na motokare
ale kdyz potom chci nouzove rychle pribrzdit z vetsi rychlosti, tak uz mi sili dochazi... a ono to nejak nebrzdi
proste nejsem schopen pridat vetsi brzdnou silu, drive kdyz sem brzdil pohodicka jen lehce lochtal pedal a kdyz sem potreboval nutne tak sem proste prislapl, ale ted bych potreboval na ten pedal nekdy posilu 
-
Lada Zuzjak
- Klubové ID: 2915
No jeste pokud ti brzdi k tomu nepravidelne tak bych se podival jestli nemas totalne zarezle a zastrany brzdice, taky sem se s tim setkal ze se ten plovouci trmen ani nehnul, pak to brzdi fakt nahovno, rozdelat rozchodit, pak skontroluj podtlak a uvidis..marwal píše:fajn, no doufam ze nebudu muset objizdet x servisu aby mi potvrdili co je spatne... hlavne mam par variant, pokud vas napada jeste neco, tak pište...jinak nejvic me zarazi tuhost pedalu... mam pocit ze uz sem si zvykl a proste na to dupu jak na motokareale kdyz potom chci nouzove rychle pribrzdit z vetsi rychlosti, tak uz mi sili dochazi... a ono to nejak nebrzdi
proste nejsem schopen pridat vetsi brzdnou silu, drive kdyz sem brzdil pohodicka jen lehce lochtal pedal a kdyz sem potreboval nutne tak sem proste prislapl, ale ted bych potreboval na ten pedal nekdy posilu
Bud rad ze nemusis pod autem lezet, to je v tomdle pocasi Opravdu Peklo
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Taky se ti mohl utrhnout jeden z těch drátů čidel co právě dává stav těch desek. Jsou tam tak docela vystavený napospas z brzdových třmenů. Mě se ho povedlo zlikvidovat při broušení třmenů před lakovánímMartinéz píše:jestli mohu drze pridat svuj problem...trochu sem prasil v hlubsim snehu a od ty doby mi sviti kontrolka brzd.oblozeni. Vse bylo meneny na podzim, takze kde hledat chybu? vim ze v cidle, ale co muze bejt spatne? Dik..
2 marwal- poradne zkontroluj tu hadici s podtlakem /opletena hadice do posilovace, jestli neni vypadla ci praskla/, trmeny to sotva budou, preci jen je to r.95
2 martinez- nejspis ti ten snih potahnul za kabel a ten se ted kostri /bud je protzena izolace nebo se jen vytahlo cidlo-kus zeleza, z brzdoveho oblozeni...
2 martinez- nejspis ti ten snih potahnul za kabel a ten se ted kostri /bud je protzena izolace nebo se jen vytahlo cidlo-kus zeleza, z brzdoveho oblozeni...
“Ability is what you're capable of doing.”
-
Lukke
- Klubové ID: 1930
No já teď přijel z Prahy (do Plzně) v hrozně hnusnym počasí, padal sníh že nebylo ani vidět a přitom začalo mrznout a na silnici se udělala strašná sračka. No celou cestu na tempomat asi 60km/h, takže jsem nebrzdil myslím za tu cestu vůbec. No a najednou chci sjíždět na Plzeň, šlápnu na brzdu a NIC. Skoro vůbec to nic neudělalo. Šlápnu znovu a pohoda. Kur_a CO TO BYLO?! Byl to hnusnej pocit.

mokry desky a kotouce... chvilku trva nez se ta voda odpari-vytlaci, proto jsou lepsi vrtany ci drazkovany kotouce /neni to jejich primarni ucel, ale pomaha to i v techto situacich - diry na chlazeni, drazky na cisteni a indikator opatrni- v tomto pripade se tam vytlaci ta voda a brzdi o neco drive... jinak to poresil tusim Mercedes a nova 6ka, kde se kotouce v desti obcas lehce pribrzdi, aby se zamezilo tomuhle jevu 
“Ability is what you're capable of doing.”
Zdravim.
Stalo se mi teď v zimě už dvakrát, že auto na první zabrždění vůbec nebrzdilo a pedál prakticky nešel sešlápnout nebo jen minimálně.
Další sešlápnutí už bylo lepší a napotřetí už auto brzdí perfektně.
Píše se tu o možném znečištění brzd, ale předchozí zimy (a že už jich bylo) jsem nic takového nepozoroval, přitom si nemyslím že by letošní zima byla nějak vyjímečně odlišná co se špíny týče.
Já tušim že to bude umírající hlavní brzdovej válec.
Nemá někdo nějakej jinej nápad?
Dík
Stalo se mi teď v zimě už dvakrát, že auto na první zabrždění vůbec nebrzdilo a pedál prakticky nešel sešlápnout nebo jen minimálně.
Další sešlápnutí už bylo lepší a napotřetí už auto brzdí perfektně.
Píše se tu o možném znečištění brzd, ale předchozí zimy (a že už jich bylo) jsem nic takového nepozoroval, přitom si nemyslím že by letošní zima byla nějak vyjímečně odlišná co se špíny týče.
Já tušim že to bude umírající hlavní brzdovej válec.
Nemá někdo nějakej jinej nápad?
Dík
-
myrryn88
- Klubové ID: 1827
- Kontaktovat uživatele:
Opet ozivuji.Mam taky problem z brzdami,auto normalne brzdi,pedal ztuha nejde.Nekdy kdyz zabrzdim uplne normalne lehce tak me brzdovy pedal kopne do nohy a pedal ztvrdne ale tak na pul sec.pak to zase je vse v pohode.Dneska to vydalo i nejakej zvuk,jako kdybych tam kopnul rychlost bez spojky
A navic kdyz brzdim tak brzd.pedal pokazdy foukne.Nevite co by to mohlo byt.Samozrejme ze to povezu do servisu,mam strach,ale abych zhruba vedel co me ceka 
-
myrryn88
- Klubové ID: 1827
- Kontaktovat uživatele:
E36 18i 92rokmyrryn88 píše:Opet ozivuji.Mam taky problem z brzdami,auto normalne brzdi,pedal ztuha nejde.Nekdy kdyz zabrzdim uplne normalne lehce tak me brzdovy pedal kopne do nohy a pedal ztvrdne ale tak na pul sec.pak to zase je vse v pohode.Dneska to vydalo i nejakej zvuk,jako kdybych tam kopnul rychlost bez spojkyA navic kdyz brzdim tak brzd.pedal pokazdy foukne.Nevite co by to mohlo byt.Samozrejme ze to povezu do servisu,mam strach,ale abych zhruba vedel co me ceka

a vpravo Killca