Co třeba vítr a otřesové čidlo?zool píše:me to dela taky, ale jenom v noci,coz nechapu proste nekolikrat to houkne vystrazne,alarm se nespusti ale, proste tak 5x za noc to vystrazne houkne,ale 100% vim ze kolem auta nikdo neni,proste samo od sebe,dela mi to od doby co tam mam novej alarm ca250 fox tusim,ale mechos nevi vubec cim to muze bejt
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 houká alarm...
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
- Killca
- Klubové ID: 1648
kazdodenne jich je tam tuna ze, no tak jako samozrejme na takovy mini predmety to bude asi staveny ze je to nepobira neFx píše:A pak se v autě proletí můra...
ale vsak jak sme se smali ne, ze zlodej bude lezt do auta pomalu a bude ho vykradat pomalinku a alarm kuli tomu nebude houkat

vlevo je matal
a vpravo Killca 

Heh,dobrá poznámka s tou můrou a tím zlodějem
Ty čidla tam mám tež...Z tím to nemá nic společného.Včera jsem se vracel z hospody do garáže a stavil jsem se do garáže,škoda že bylo 00:23,tak jsem o 10 min prosral hukot.Ale stejně to houkalo,ptže jak sem to otevřel,tak to asi 3x nebo 4x píplo,jako klasicky jak se to odmyká.Nedalo mi to,sedl sem si do něj,zamkl se a poslouchal.V tu chvíli jsem slyšel zvuk,jako by přede mnou sedělo nějáké trafo.Ten zvuk šel přímo z toho ovládání na klimu a topení...Zní to směšně,ale fakt to tak je...Kdybych byl elektrikar,tak na to možná přijdu,ale nejdem s elektrikou moc za dobře...Kdyby někdo věděl,co by to mohlo bejt,tak to napište,budu jedině rád.Děkuji!!!