Přečetl jsem asi 20 temát o ET ale v podstatě bez výsledku. Podvozek mám předek -3cm a zadek -2cm (m tech). Taky si spíše myslím, že je tam nedám, ale zase jsem četl že podobné kola na 3jku někdo nacpal s upravou lemu. Vím jaké je origo et na E36. Ale mám zaválcovanou vnitřní stranu blatníku (v zadu), tak jsem myslel, že by to možná jít mohlo... Praktickou zkušenost s tím asi nikdo nemá, že??? dík
Nemůžu říct jestli to tam půjde nebo ne, ale příjde mi to blbost dávat takový kolesa na e36. Ideální aby to nějak vypadalo a zároveň bylo to určitých rozumných mezích je ET 35. Jinak origo kola mají ET 41 - 47, pokud nekecám..
Btw: pokud jde o auto co máš v podpisu, tak bych tam rozhodně nechal origa M kola co tam máš, jsou parádní...
Oukej pánové, seru nato. Byli by to jen zbatečné problémy na víc a stejně by se tam nakonec zřejmně nevlezli. A Michal09 - díky, to jsem asi potřeboval slyšet
mel sem na e36 se zavalcovanymi lemi ET 13 a kdyz tam byli 225/45 tak po nakloneni v zatacce nebo houpnuti to skrtalo, byl tam seriovej podvozek, zadny snizeni.
kdyz sem tam dal 215/40 pohoda
Deathbox píše:Já mám na své ET 13, 8,5j 225/35/18 a neškrtám - mám tvrdý podvozek, ale lezou
Tak to je celkem dost. Nějak tomu ale nerozumim, tobě lezou kola ven z blatníků ale nedrhne to? To se to auto ani nehne...? Nemáš foto?edit: už jsem našel foto viz. tvůj podpis.