Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
imobilizér
-
no, kdyz si vymenil baterky, musi se klic zase nakodovat do auta
nekde na klubu je postup, ale nevim kde, tak se zkus kouknout, mozna vlevo v tech encyklopedii nebo infu
jinak kdyz odemknes dverma, tak by melo jit nastartovat, to zkus, kdyztak odpojis baterku v aute, kdyby to zaclo houkat

jinak kdyz odemknes dverma, tak by melo jit nastartovat, to zkus, kdyztak odpojis baterku v aute, kdyby to zaclo houkat

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
jj tak dobře zkusím se tu mrknout po tom nakódování klíče, jinak po otevření auta klíčem žádný alarm nespustil. Mno právě nastartovat nejde,bývalý majitel mi řekl že na dálkový ovládání je napojen imobilizer a pokud auto otevřu jinak než dálkovým tak nenastartuji...taky sem nenastartoval ani palubka se nerozsvítila.Tak právě nevím co s tím
-
drzet odemykaci tlacitko a k tomu zmakcnout zamykaciTNT_Striker píše:okik dobře ještě to dneska zkusím podle tvého návodu a dám sem vědět jak sem dopadl, takže zavřít se uvnitř, 3x zapnout zapalování, zapnout zamknutí a odemknutí...okik vyzkouším to. Zatím díky za všechny informace

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
takže jsem se pustil podle tvého návodu do práce a nic se nestalo
Jetšě mě napadlo jestli mi nekiksla baterka tak jsem si skočil pro měřák a naměřil jsme na ní pouhé 2V tak jsem jí dal tedko nabýt tak uvidím jestli se něco změní a už to bude fachat
Myslíte že by to mohlo bejt to baterkou?že to už ten imobilizer neutáhlo a tak přestal fachčit bez štávy. Zatím čau

-
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
TNT_Striker píše:Fx píše:Copak imobilizér, ale je jasný, že si neodemkneš dálkou a ani nenastartuješ. Že ti nesvítěj kontrolky je taky tím a v takový situaci už baterka nemá sílu otočit startérem. Takže bych šel primárně po ní.
Takže myslíš, že imobilizér je dobrej?A že to dělá jen ta baterka v které byli jen 2V??
Tak ty volty tam nejsou nějak schovaný - jestli nevíš, jak je stará, tak už taky může mít svoje za sebou. V těch mrazech to není neobvyklá věc, že načatá baterka odejde už úplně. Tak ji zkus nabít a změřit na ní napětí. Při vypnutém motoru by měla dávat cca 11,5 V a pri zapnutém kolem 13,5 V.
Mimo jiné si to můžeš vyzkoušet i tak, že když otevřeš klíčem řidičovy dveře, mrkneš, jestli se odemknou i ostatní. Při voltáži, kterou udáváš, by rozhodně neměly.
Prostě to dobij a potom uvidíš a případně řeš dál.
-
Fx píše:TNT_Striker píše:Fx píše:Copak imobilizér, ale je jasný, že si neodemkneš dálkou a ani nenastartuješ. Že ti nesvítěj kontrolky je taky tím a v takový situaci už baterka nemá sílu otočit startérem. Takže bych šel primárně po ní.
Takže myslíš, že imobilizér je dobrej?A že to dělá jen ta baterka v které byli jen 2V??
Tak ty volty tam nejsou nějak schovaný - jestli nevíš, jak je stará, tak už taky může mít svoje za sebou. V těch mrazech to není neobvyklá věc, že načatá baterka odejde už úplně. Tak ji zkus nabít a změřit na ní napětí. Při vypnutém motoru by měla dávat cca 11,5 V a pri zapnutém kolem 13,5 V.
Mimo jiné si to můžeš vyzkoušet i tak, že když otevřeš klíčem řidičovy dveře, mrkneš, jestli se odemknou i ostatní. Při voltáži, kterou udáváš, by rozhodně neměly.
Prostě to dobij a potom uvidíš a případně řeš dál.
dobře až jí nabiju tak to proměřím zda bude dávat přibližně tolik kolik si napsal

-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Kdybys napsal tohle, že ti otevřely jen jedny dveře, tak by ti tu každý poradil baterku
Každý problém je potřeba specifikovat opravdu pořádně (tím ti teď nenadávám nebo tak něco
), protože i věc, která ti může přijít, že naprosto nesouvisí, nakonec může vést na nějakou jinou a podstatně méně záhadnou záležitost 

-
-