Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
připojení plus montáž mlhových světel E-36
-
xdentist
- Klubové ID: 1473
- Kontaktovat uživatele:
zalezi co mas za auto ale treba u e36 je minimalne 50 procent jako pripravu nema,pokud ano jsou kdesi vepredu u svazku schovane sede nebo bile konektory. pokud ale pripravu nemas coz predpokladam tak je potreba sehnat vypinac,rele a pojistku a idelane nekde orig konektory do mlhovek a pak drat.... no a bude zalezet na Tobe jak moc si s tim chces vyhrat a nebo to udelat rychle a bastlit...
- Killca
- Klubové ID: 1648
ja sem koupil od dentista tady rele s patici do pojistek s par draty, k tomu cely draty az ke konektoru mlhovek a mlhovky k tomu i s ramecky, jo dal mi k tomu i konektor co vede do spinace svetel ze ktereho vedly jeste dva draty pprave do psinace mlhovek, takze jako origo a pak spinac mlhovek od kamose
cely sem to nabastlil, neni to tezky, ale narocnejsi na cas a vydrz
jde o to navezt elektriku ze spinace svetel do spinace mlhovek a odsud k motoru do pojistkovnice a na spinaci rele a na minus a z rele si vzit sepnuty proud do kontrolky v budikach (napojit se na drat, ktery vede preesne do urciteho pinu v jednom ze 3 konektoru, vetsinou se jeste musi vlozit do budiku zarovka na pozici prednich mlhovek) a stejny drat i do mlhovek samotnych, tot vse
obtiznejsi je jen navezt vsechny draty, jinak leharo
cely sem to nabastlil, neni to tezky, ale narocnejsi na cas a vydrz
jde o to navezt elektriku ze spinace svetel do spinace mlhovek a odsud k motoru do pojistkovnice a na spinaci rele a na minus a z rele si vzit sepnuty proud do kontrolky v budikach (napojit se na drat, ktery vede preesne do urciteho pinu v jednom ze 3 konektoru, vetsinou se jeste musi vlozit do budiku zarovka na pozici prednich mlhovek) a stejny drat i do mlhovek samotnych, tot vse
obtiznejsi je jen navezt vsechny draty, jinak leharo
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
- Killca
cozeto?radokrno píše:dá se na napojit přeední mlhovky na zadní čudlik relé pojistku ???
no, auto elektrikari by ti to asi udelali, ale je kouzelny si to udelat sam, ja servisakum neverim a tak nikdy na moje auto nesahli, ale jak chces ty, muzu ti poslat schemata a presneji popsat postup jestli chces, ale kdyz to das elektrikarum, tak to nepotrebujou, protoze sito stejne zapojej po svym podle meradokrno píše:a pokud bych si to nechal v servisu udělat??
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
cozeto?Killca píše:radokrno píše:dá se na napojit přeední mlhovky na zadní čudlik relé pojistku ???
no jde mioto zda-li možnost zapojení předních mlhových světel může být spojena s mlhovými zadními světly....relátkem ,pojistkama a nakonec přepínačem na palubovce...pokud ano ,tak je to o omoc jednoduší co se elektrikářský věci týče..
- Killca
no jasne ze to muzes udelat, ale bude to chtit vetsi pojistku na mlhy a bude to bastl, ze bude vsechno svitit najednou noradokrno píše:Killca píše:cozeto?radokrno píše:dá se na napojit přeední mlhovky na zadní čudlik relé pojistku ???nevim jestli rozumim otazce, ale na cudlik, na jakej si to zapojis, na tom to budes mit
no jde mioto zda-li možnost zapojení předních mlhových světel může být spojena s mlhovými zadními světly....relátkem ,pojistkama a nakonec přepínačem na palubovce...pokud ano ,tak je to o omoc jednoduší co se elektrikářský věci týče..
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
pošli ty schémata časem to taky budu chtít udělatKillca píše:cozeto?radokrno píše:dá se na napojit přeední mlhovky na zadní čudlik relé pojistku ???nevim jestli rozumim otazce, ale na cudlik, na jakej si to zapojis, na tom to budes mit
no, auto elektrikari by ti to asi udelali, ale je kouzelny si to udelat sam, ja servisakum neverim a tak nikdy na moje auto nesahli, ale jak chces ty, muzu ti poslat schemata a presneji popsat postup jestli chces, ale kdyz to das elektrikarum, tak to nepotrebujou, protoze sito stejne zapojej po svym podle meradokrno píše:a pokud bych si to nechal v servisu udělat??
-
jave318IS
- Klubové ID: 1737
mě taky pleaseBzuker píše:pošli ty schémata časem to taky budu chtít udělatKillca píše:cozeto?radokrno píše:dá se na napojit přeední mlhovky na zadní čudlik relé pojistku ???nevim jestli rozumim otazce, ale na cudlik, na jakej si to zapojis, na tom to budes mit
Killca píše:tak když zapínám mlhy tak snad všude ne ? a nejen na zadku?mě to přijde dost normální..radokrno píše:no jasne ze to muzes udelat, ale bude to chtit vetsi pojistku na mlhy a bude to bastl, ze bude vsechno svitit najednou noKillca píše: cozeto?nevim jestli rozumim otazce, ale na cudlik, na jakej si to zapojis, na tom to budes mit
-
jurasis
- Klubové ID: 775
radokrno píše:Normálně to zakazuje vyhláška. Je to v rámci autoškoly...Killca píše:tak když zapínám mlhy tak snad všude ne ? a nejen na zadku?mě to přijde dost normální..radokrno píše: no jasne ze to muzes udelat, ale bude to chtit vetsi pojistku na mlhy a bude to bastl, ze bude vsechno svitit najednou no![]()
Navíc musí být správně zapojeny kontrolky...
Origo vypínač vycvakneš s jedním čudlíkem a nacvakneš s dvěma na to samé místo. Já ho taky koupil, ale mlhy jsem už nenamontoval, protože jsem auto prodal. Teď mlhy prodávám a ten vypínač dám k tomu...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
jurasis píše:aha tož to potom jo,,díky za vysvětlení a za školu..radokrno píše:Normálně to zakazuje vyhláška. Je to v rámci autoškoly...Killca píše:tak když zapínám mlhy tak snad všude ne ? a nejen na zadku?mě to přijde dost normální..![]()
Navíc musí být správně zapojeny kontrolky...
Origo vypínač vycvakneš s jedním čudlíkem a nacvakneš s dvěma na to samé místo. Já ho taky koupil, ale mlhy jsem už nenamontoval, protože jsem auto prodal. Teď mlhy prodávám a ten vypínač dám k tomu...
tak ted nevim nechal jsem si to dělat v servisu protože předpříprava na kupátku nebyla a oni to celý udělali tak že nezhasínala palubovka a svítila pravá strana světel...tak jsem byl nucen to tam nechat..zapojil to tak že od spínače na baterku v motoru z baterky vedl jeden kabel nazem a přes světla podle vyhlášky utvořil okruh..no prostě po sedmi hodinách v servisu jsem to tam nechal at to předělají...ach jo je to možný...nebudu řikat kde páč jsem tam byl vždy spokojenej a levnj sevis to zrovna neni.