Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zámek dveří e36
Dobrý den, poslední dva dny mě neposlouchá zámek u řidičových dveří, nejdřív nešel klíč prostrčit ani skrz - šel jen do půlky a po prostříknutí olejem a trochou násilí šel klíč uplně ale nechtěl se zámkem ani otočit - po více pokusech a síle ano. Zkusil jsem zamknout asi 20x - bez problému...přijdu k autu po třech hodinách, klíč zastrčím ale otočit opět nejde. Tak se ptám jestli lze takový zámek opravit nebo budu muset sehnat novou sadu? dík za info
no nevim jak to funguje, kazdopadne se o tom vseobecne vi a mluvi a v elektroschematech jeto nakresleny, tak predpokladam ze to funguje, jen nevim jak to funguje, protoze aby to jelo stale, to je blbost a kdyz teda potrebujem odemknout a ono to teda neni aktivni, tak to nemuze rozmrznout
takze nevim, ale podle schematu to tam je, mozna ze to jede furt?! kazdopadne ja muzu jit k autu kdykoli a kdykoli se odemkne, tak nevim

vlevo je matal
a vpravo Killca 

Killca píše:no nevim jak to funguje, kazdopadne se o tom vseobecne vi a mluvi a v elektroschematech jeto nakresleny, tak predpokladam ze to funguje, jen nevim jak to funguje, protoze aby to jelo stale, to je blbost a kdyz teda potrebujem odemknout a ono to teda neni aktivni, tak to nemuze rozmrznouttakze nevim, ale podle schematu to tam je, mozna ze to jede furt?! kazdopadne ja muzu jit k autu kdykoli a kdykoli se odemkne, tak nevim
To bylo podle výbavy vyhřejvaný zámky + ostřikovače, já je třeba taky nemam