Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zámek dveří e36
-
- Klubové ID: 1204
Dobrý den, poslední dva dny mě neposlouchá zámek u řidičových dveří, nejdřív nešel klíč prostrčit ani skrz - šel jen do půlky a po prostříknutí olejem a trochou násilí šel klíč uplně ale nechtěl se zámkem ani otočit - po více pokusech a síle ano. Zkusil jsem zamknout asi 20x - bez problému...přijdu k autu po třech hodinách, klíč zastrčím ale otočit opět nejde. Tak se ptám jestli lze takový zámek opravit nebo budu muset sehnat novou sadu? dík za info
- Killca
- Klubové ID: 1648
no nevim jak to funguje, kazdopadne se o tom vseobecne vi a mluvi a v elektroschematech jeto nakresleny, tak predpokladam ze to funguje, jen nevim jak to funguje, protoze aby to jelo stale, to je blbost a kdyz teda potrebujem odemknout a ono to teda neni aktivni, tak to nemuze rozmrznout
takze nevim, ale podle schematu to tam je, mozna ze to jede furt?! kazdopadne ja muzu jit k autu kdykoli a kdykoli se odemkne, tak nevim

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Klubové ID: 2267
To bylo podle výbavy vyhřejvaný zámky + ostřikovače, já je třeba taky nemamKillca píše:no nevim jak to funguje, kazdopadne se o tom vseobecne vi a mluvi a v elektroschematech jeto nakresleny, tak predpokladam ze to funguje, jen nevim jak to funguje, protoze aby to jelo stale, to je blbost a kdyz teda potrebujem odemknout a ono to teda neni aktivni, tak to nemuze rozmrznouttakze nevim, ale podle schematu to tam je, mozna ze to jede furt?! kazdopadne ja muzu jit k autu kdykoli a kdykoli se odemkne, tak nevim