Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dotaz, jak docílit bliknutí blinkrů při zamykání E46 ?
KamilFKH píše:Jde si zapnout obojí bliknutí, jak při zamknutí(1x), tak při odemknutí(2x). Zapnul jsem si to sám. Když počkáš po Vánocích, tak bude odkaz na návod v mým příspěvku o E46 US_DRL. Ahoja.
Aaa, Tepličák. Se klidně ozvi SZ, zapnu Ti to.
Jenom doplním, že oficálně jsou dvě možnosti:
1) nemáš origo alarm - jde nastavit bliknutí jen při zamknutí
2) máš origo alarm - jde nastavit bliknutí jak po zamknutí, tak po odemknutí.
Že to jde i jinak je popsáno ve výše uvedeném tématu.....

KamilFKH píše:Jde si zapnout obojí bliknutí, jak při zamknutí(1x), tak při odemknutí(2x). Zapnul jsem si to sám. Když počkáš po Vánocích, tak bude odkaz na návod v mým příspěvku o E46 US_DRL. Ahoja.
Aaa, Tepličák. Se klidně ozvi SZ, zapnu Ti to.
kde ze bude ten navod?

Chtel bych blikat i pri otevreni. Diky.
Kdyztak klido do sz.
Protože se VFL (vor face lift) a FL hlavní moduly E46 liší, je postup u obou typů vozů sice stejný, ale mění se jiné bity v jiných bytech kódovacích dat.
Současný stav zapnutí blikání blinkrů při otevření/zavření E46.
E46 VFL - GM5.CI02 - návod hotovej, ozkoušenej a tedy plně funkční
E46 FL - GM5.CI04 - návod od 1.1.2009 připravenej, zatím neozkoušenej
Zatím nemám svoje místo, kam dát ty návody v pdf. Pracuju na tom.
Současný stav zapnutí blikání blinkrů při otevření/zavření E46.
E46 VFL - GM5.CI02 - návod hotovej, ozkoušenej a tedy plně funkční
E46 FL - GM5.CI04 - návod od 1.1.2009 připravenej, zatím neozkoušenej
Zatím nemám svoje místo, kam dát ty návody v pdf. Pracuju na tom.
A za kolik?
Já se chystám do BMW kvůli aktivaci origo alarmu (z neznámých příčin je už od koupě deaktivovaný). Také potřebuju nastavit bliknutí blinkrů při zamykání/odemykání a abych auto odemkl celé jedním zmáčknutím klíče. Nyní musím nadvakrát. A perlička na závěr: Patrně kvůli tomu, že mám US verzi, tak mám omezovač nastaven na cca 215km/h, ale rád bych se této vymoženosti zbavil
Kdybys tohle všechno uměl nastavit a byl levnější než v origo v BMW servisu tak se rád stanu tvým zákazníkem.
Admin edit:
Nekopíruj citace posledního příspěvku. Viz pravidla pro tuto sekci!

Admin edit:
Miguel Ti nastaví všechno jako v BMW, protože má ten samej diagnostickej systém. A jste kousek od sebe. Ovšem nevím jak s tou perličkou.
Když jsem byl u Tebe, ještě jsem to blikání, alarm, odemykání na dvakrát atd. u FL nastavit neuměl a SSS zatím nemám. Postupně se k tomu ale přibližuju.
Admin edit:
Když jsem byl u Tebe, ještě jsem to blikání, alarm, odemykání na dvakrát atd. u FL nastavit neuměl a SSS zatím nemám. Postupně se k tomu ale přibližuju.

Admin edit:
-
Martin330 píše:Miguel píše:Veškeré věci jako denní svícení, různý blikání a zamykání atd. umim nakodovat systémem SSS (originál BMW kodovací system).
A za kolik?Já se chystám do BMW kvůli aktivaci origo alarmu (z neznámých příčin je už od koupě deaktivovaný). Také potřebuju nastavit bliknutí blinkrů při zamykání/odemykání a abych auto odemkl celé jedním zmáčknutím klíče. Nyní musím nadvakrát. A perlička na závěr: Patrně kvůli tomu, že mám US verzi, tak mám omezovač nastaven na cca 215km/h, ale rád bych se této vymoženosti zbavil
Kdybys tohle všechno uměl nastavit a byl levnější než v origo v BMW servisu tak se rád stanu tvým zákazníkem.
Takhle pro vás kluky z klubu nakoduju v CKM vše co půjde a dle přání za 400,- což si myslim, že je fajn vzhledem k cenám v jakých koliv servisech a pořizovací ceně zařízení.
-
KamilFKH píše:Martin330 píše:A za kolik?Já se chystám do BMW kvůli aktivaci origo alarmu (z neznámých příčin je už od koupě deaktivovaný). Také potřebuju nastavit bliknutí blinkrů při zamykání/odemykání a abych auto odemkl celé jedním zmáčknutím klíče. Nyní musím nadvakrát. A perlička na závěr: Patrně kvůli tomu, že mám US verzi, tak mám omezovač nastaven na cca 215km/h, ale rád bych se této vymoženosti zbavil
Miguel Ti nastaví všechno jako v BMW, protože má ten samej diagnostickej systém. A jste kousek od sebe. Ovšem nevím jak s tou perličkou.
Je to tak jak říká Kamil. Perlička je podle mě danná SW v ECU.
Apropó Kamile hraješ si s tim kodováním moc pěkně a držim ti palce.
Já na tohle hraní si, bohužel nemám moc času, a proto jsem zvolil variantu SSS kde je všechno na tlačítko.
Miguel píše:Martin330 píše:Miguel píše:Veškeré věci jako denní svícení, různý blikání a zamykání atd. umim nakodovat systémem SSS (originál BMW kodovací system).
A za kolik?Já se chystám do BMW kvůli aktivaci origo alarmu (z neznámých příčin je už od koupě deaktivovaný). Také potřebuju nastavit bliknutí blinkrů při zamykání/odemykání a abych auto odemkl celé jedním zmáčknutím klíče. Nyní musím nadvakrát. A perlička na závěr: Patrně kvůli tomu, že mám US verzi, tak mám omezovač nastaven na cca 215km/h, ale rád bych se této vymoženosti zbavil
Takhle pro vás kluky z klubu nakoduju v CKM vše co půjde a dle přání za 400,- což si myslim, že je fajn vzhledem k cenám v jakých koliv servisech a pořizovací ceně zařízení.
Tak to je lákavé, beru

Hlavní je ten alarm. Jinak doufám, že když je omezovač danej softwarem v ECU tak to neznamená, že nejde změnit, nebo odpojit