Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dotaz, jak docílit bliknutí blinkrů při zamykání E46 ?
Jenom doplním, že oficálně jsou dvě možnosti:KamilFKH píše:Jde si zapnout obojí bliknutí, jak při zamknutí(1x), tak při odemknutí(2x). Zapnul jsem si to sám. Když počkáš po Vánocích, tak bude odkaz na návod v mým příspěvku o E46 US_DRL. Ahoja.
Aaa, Tepličák. Se klidně ozvi SZ, zapnu Ti to.
1) nemáš origo alarm - jde nastavit bliknutí jen při zamknutí
2) máš origo alarm - jde nastavit bliknutí jak po zamknutí, tak po odemknutí.
Že to jde i jinak je popsáno ve výše uvedeném tématu.....

kde ze bude ten navod?KamilFKH píše:Jde si zapnout obojí bliknutí, jak při zamknutí(1x), tak při odemknutí(2x). Zapnul jsem si to sám. Když počkáš po Vánocích, tak bude odkaz na návod v mým příspěvku o E46 US_DRL. Ahoja.
Aaa, Tepličák. Se klidně ozvi SZ, zapnu Ti to.

Chtel bych blikat i pri otevreni. Diky.
Kdyztak klido do sz.
- KamilFKH
- Klubové ID: 2168
Protože se VFL (vor face lift) a FL hlavní moduly E46 liší, je postup u obou typů vozů sice stejný, ale mění se jiné bity v jiných bytech kódovacích dat.
Současný stav zapnutí blikání blinkrů při otevření/zavření E46.
E46 VFL - GM5.CI02 - návod hotovej, ozkoušenej a tedy plně funkční
E46 FL - GM5.CI04 - návod od 1.1.2009 připravenej, zatím neozkoušenej
Zatím nemám svoje místo, kam dát ty návody v pdf. Pracuju na tom.
Současný stav zapnutí blikání blinkrů při otevření/zavření E46.
E46 VFL - GM5.CI02 - návod hotovej, ozkoušenej a tedy plně funkční
E46 FL - GM5.CI04 - návod od 1.1.2009 připravenej, zatím neozkoušenej
Zatím nemám svoje místo, kam dát ty návody v pdf. Pracuju na tom.
-
- Klubové ID: 3637
A za kolik?
Já se chystám do BMW kvůli aktivaci origo alarmu (z neznámých příčin je už od koupě deaktivovaný). Také potřebuju nastavit bliknutí blinkrů při zamykání/odemykání a abych auto odemkl celé jedním zmáčknutím klíče. Nyní musím nadvakrát. A perlička na závěr: Patrně kvůli tomu, že mám US verzi, tak mám omezovač nastaven na cca 215km/h, ale rád bych se této vymoženosti zbavil
Kdybys tohle všechno uměl nastavit a byl levnější než v origo v BMW servisu tak se rád stanu tvým zákazníkem.
Admin edit:
Nekopíruj citace posledního příspěvku. Viz pravidla pro tuto sekci!

Admin edit:
- KamilFKH
- Klubové ID: 2168
Miguel Ti nastaví všechno jako v BMW, protože má ten samej diagnostickej systém. A jste kousek od sebe. Ovšem nevím jak s tou perličkou.
Když jsem byl u Tebe, ještě jsem to blikání, alarm, odemykání na dvakrát atd. u FL nastavit neuměl a SSS zatím nemám. Postupně se k tomu ale přibližuju.
Admin edit:
Když jsem byl u Tebe, ještě jsem to blikání, alarm, odemykání na dvakrát atd. u FL nastavit neuměl a SSS zatím nemám. Postupně se k tomu ale přibližuju.

Admin edit:
-
- Klubové ID: 1507
Takhle pro vás kluky z klubu nakoduju v CKM vše co půjde a dle přání za 400,- což si myslim, že je fajn vzhledem k cenám v jakých koliv servisech a pořizovací ceně zařízení.Martin330 píše:A za kolik?Miguel píše:Veškeré věci jako denní svícení, různý blikání a zamykání atd. umim nakodovat systémem SSS (originál BMW kodovací system).Já se chystám do BMW kvůli aktivaci origo alarmu (z neznámých příčin je už od koupě deaktivovaný). Také potřebuju nastavit bliknutí blinkrů při zamykání/odemykání a abych auto odemkl celé jedním zmáčknutím klíče. Nyní musím nadvakrát. A perlička na závěr: Patrně kvůli tomu, že mám US verzi, tak mám omezovač nastaven na cca 215km/h, ale rád bych se této vymoženosti zbavil
Kdybys tohle všechno uměl nastavit a byl levnější než v origo v BMW servisu tak se rád stanu tvým zákazníkem.
-
- Klubové ID: 1507
Je to tak jak říká Kamil. Perlička je podle mě danná SW v ECU.KamilFKH píše:Miguel Ti nastaví všechno jako v BMW, protože má ten samej diagnostickej systém. A jste kousek od sebe. Ovšem nevím jak s tou perličkou.Martin330 píše: A za kolik?Já se chystám do BMW kvůli aktivaci origo alarmu (z neznámých příčin je už od koupě deaktivovaný). Také potřebuju nastavit bliknutí blinkrů při zamykání/odemykání a abych auto odemkl celé jedním zmáčknutím klíče. Nyní musím nadvakrát. A perlička na závěr: Patrně kvůli tomu, že mám US verzi, tak mám omezovač nastaven na cca 215km/h, ale rád bych se této vymoženosti zbavil
Apropó Kamile hraješ si s tim kodováním moc pěkně a držim ti palce.
Já na tohle hraní si, bohužel nemám moc času, a proto jsem zvolil variantu SSS kde je všechno na tlačítko.
-
- Klubové ID: 3637
Tak to je lákavé, beruMiguel píše:Takhle pro vás kluky z klubu nakoduju v CKM vše co půjde a dle přání za 400,- což si myslim, že je fajn vzhledem k cenám v jakých koliv servisech a pořizovací ceně zařízení.Martin330 píše:A za kolik?Miguel píše:Veškeré věci jako denní svícení, různý blikání a zamykání atd. umim nakodovat systémem SSS (originál BMW kodovací system).Já se chystám do BMW kvůli aktivaci origo alarmu (z neznámých příčin je už od koupě deaktivovaný). Také potřebuju nastavit bliknutí blinkrů při zamykání/odemykání a abych auto odemkl celé jedním zmáčknutím klíče. Nyní musím nadvakrát. A perlička na závěr: Patrně kvůli tomu, že mám US verzi, tak mám omezovač nastaven na cca 215km/h, ale rád bych se této vymoženosti zbavil

Hlavní je ten alarm. Jinak doufám, že když je omezovač danej softwarem v ECU tak to neznamená, že nejde změnit, nebo odpojit