Tak jsem se docela protahl ujel jsem trasu Jihlava, Plzen, HK, Jihlava, Telc a cejtil jsem se pri parkovani jak vocas u obchodaku a vubec nekde pri otaceni. Pri toceni volantu doprava a zpet pri parkovani mi obcas docela casto zatroubilo auto. Nekde jsem cetl ze byva problem nekde ve volantu ale v historii jsem nenasel. Muze nekdo upresnit na co se mam podivat ? Diky
Problém bych viděl v tom kroužku pod volantem... ale netuším jestli se dá do něj nějak rozumně dostat. Novej ovšem stojí dost.... Leda sehnat starší...
S tím kroužkem jsem měl taky problém když jsem ho rozdělal vyskočil na mě flex od bagu a klaksonu a už to není možný dát dohromady jen koupit jako celek a vyměnit celý.V origo BMW 1974 bez DPH plus 835 bez dph práce.
jAKUB píše:S tím kroužkem jsem měl taky problém když jsem ho rozdělal vyskočil na mě flex od bagu a klaksonu a už to není možný dát dohromady jen koupit jako celek a vyměnit celý.V origo BMW 1974 bez DPH plus 835 bez dph práce.
tim flex myslis covece ten bilej placatej smotanec co je v nem asi shruba 6dratu?
Přesně tak.Já jsem omylem vyloupl krytku a vyskočilo to na mě,ale je to tam smotaný tak abys otočil 2,5 otáčky do prava a 2,5 do leva pro normálního smrtelníka nemožné dát zpět a navíc je to docela takový nebezpečný to zkoušet může se to někde skřípnout a potom by to mohlo vyhodit airbag.Jestli je chyba tam tak asi bude nejlepší to vyměnit.
Jo a jsou tam dva ty kabely jeden je myslim pro klakson a druhej pro airbag a ještě je to oddělený nějakou izolační páskou.A nejsem si jistej,ale každej má 3 vodičový cesty,takže dohromady 6.
jAKUB píše:Jo a jsou tam dva ty kabely jeden je myslim pro klakson a druhej pro airbag a ještě je to oddělený nějakou izolační páskou.A nejsem si jistej,ale každej má 3 vodičový cesty,takže dohromady 6.
tak to presne vim co mluvis pac me se to stalo kdyz jsem po koupi auta opravoval prepinac na BC... Taky mi to vyjelo ale asi po hodine zkoumani jsme to dali dokupi a ted snad 2,5mesice to fungovalo normalne... dnes jsem zkousel vratit pojistku parkrat s tim zamotat projet okolo bloku a nic nechapu .... tak uvidim az to zitra profrcim trochu vice ...
Tak to si můžem podat ruce Taky se mi to stalo při řešení stejného problému:-)Akorát,že mě se to nepodařilo opravit tak jsem to raději vyměnil takže mě ta oprava páčky na BC vyšla trochu dráž než nová páčka na BC ,ale chybama se člověk učí.