Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Odtahovka která mi poškadila brzdovou hadičku

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Money
Klubové ID: 1716
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Money »

Ahoj.
V pátek mi odtahovka vzala auto za blbý parkování. Zaplatil jsem, auto jsem prohlíd zběžně jestli něco neohnuli, nic jsem nenašel tak jsem odjel. (bylo mokro tak jsem si nevšim žádný skvrny) ALE dneska mi začala svítit kontrolka na brzdovou kapalinu a koukám před levym zadnim kolem mi chčije brzdovka. Mužete mi někdo pomoct jestli to jde na tý odtahovce dokázat. že mi to zničily oni? Nebo mám prostě smůlu a můžu bejt akorát nas.anej? Dík za jakýkoli info. Zrovna před vánocema se mi všchno s.re, nejenom na autě.
Money
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Money »

Doufám že to je ve správný sekci.
Ale mě napadá, že jsem se kvůli těm kreténům moh i zabít kdyby mi to víc zkurvili. to jim nesmí projít tohleto, ale přes vánoce udělám ho.no ani na to nemám čas.
dsvatos
Klubové ID: 1531
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od dsvatos »

Nějak si nedokážu představit, že by ti to poškodili na zadním kole. Na předním budiž, jsou to hovada a tahaj to občas za rameno, ale u zadního kola? Jak? Auto na odtahovce drží na laně a kurtnama to přes kola přitáhnou k podlaze.
youwee
Klubové ID: 1262
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od youwee »

Taky si to nedokazu predstavit kazdopadne si myslim ze bys jim to urcite nedokazal... Kup si novou za par penez a budes mit klidny spani
Money
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Money »

Já nevim jak to zvedali auto bylo v mírnym kopci. Měl jsem ho zabržděný na rychlost a na ručku. Možná ho tahali na korbu nebo ho zvedali. Spíš bych řek že ho zvedli, protože jsem taky našel kus plechu na spodku co byl ohnutej (dřív nebyl). Bůh ví co tam je ještě zohybaný. Teče to u levýho kola nekde mezi nádrží a uchycenim silentbloku od nápravy, možná za to jenom nák zatáhli. Mohlo se jim stát cokoli. Je pravda že auto nejni nejnovější e36 94 salon stačilo asi málo, ale stejně. Vim jaký jsou to prasata a jak s těma autama zacházej. Viděl jsem jak tam jedno skládali a docela ve mě zatrnulo.
Money
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Money »

Mě sere to, že nedávno jsem měnil brzdovku a jestli mi ted chčije, tak se bojim aby se mi nezničila než se to opravý.
dsvatos
Klubové ID: 1531
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od dsvatos »

I když máš auto zabržděný tak si ho v pohodě natáhnou na sebe smykem. Ty plechy a plošinu mají dobře namaštěnou, aby to klouzalo.
Killca
Klubové ID: 1648

#8 Příspěvek od Killca »

klidne za to muzou, ja bych si zkusil zjistit kdo primo to odtah a tomu aspon rozbil drzku, kdyz to neumej, tak at to nedelaj, nemaj pravo nam neco nicit, i kdyz porusujem zakon
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
ARMAN

#9 Příspěvek od ARMAN »

Než od nich odjedeš tak na papiře myslim podepisuješ žes auto prohledl a že je v pořadku pak myslim nic nenadělaš. Ja když jsem si sve vyzvedaval tak jsem prolez cely i leh jsem si na asfalt na hadr co mam v autě pro tyhle učely aby něco nebylo poškozeneho.
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#10 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Je otázka, jak to tahaj, jestli za kola, tak to bude těžko dokazatelný, ale jestli pásem - podvěsem (nejhorší způsob, jakej může bejt třeba u auta s M-kovejma prahama) tak bych je to to udělal.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Money
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Money »

Já jsem si auto prohlížel. Přesně tohodle jsem se bál. Ale to, že mi urvali hadičku to jsem nemoh poznat, bylo mokro. Pod auto jsem lehal na prahy jsem se díval jestli nezanechali stopy. Jenom jsem si všim že mi víc řve vejfuk ale ten je stejně děravej a pude na výměnu. Teče to málo ale čim dál tim víc. Děsně mě to ted nasralo, zas další komplikace kvůli ňákym čů.ákům. Papír jsem jim podepsal no, ale myslel jsem kdyby mi nákej znalec napsal že s autem bylo neodborně manipulováno a že poškodil brzdnou soustavu že bych už na ně moh vyběhnout. Když si představim, že jsem moh v neděli označkovat takovejch BMW na jednu ránu :D

PS: Jak zjistim kterej jouda mi to odtáh? Smlouvu ted u sebe nemám.
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od castro »

mě ten papír že je vše v pořádku donutili podepsat ještě dřív než jsem se dostal k autu... :?

nedávno mě taky odtáhli ( feldu ) pár dní před prodejem když jsem ji měl naleštěnou, takže jsem i věděl víceméně kde bylo a nebylo co odřenýho...

nezkoušel jsem na ně svádět nic čím bych si byl jistej že jsem si udělal sám, ale jeden šrám přímo nad kolem mě zarazil tak jsem chtěl vidět fotky.

Musel jsem čekat až ten s tou odtahovkou znova přijede a ten mi řekl že na žádný fotky nemam nárok. ´Po tom co jsem mu vysvětlil že auto prodávám a nedávno jsem ho leštil takže si pamatuju co kde bylo a nebylo řekl dobrá, že mi je ukáže.
Ukázal mi opačnej bok kde byly šrámy které jsem si kdysi způsobil sám, a druhou stranu mi už odmítal ukázat, že prej jedině u soudu.
:?

když jsem viděl jak tam přivážejí další auto, popruhy byly sice fajn ale to že zahákávali háčky za kola mi při představě mít tam opečovávané ALU šel mráz po zádech...
Money
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Money »

Kua ted si vzpomínám, že mě taky. Jinak by mě ani k autu nepustili.
Já už asi nic moc nevzmůžu, ale aspon at si ostatní dávaj pekelnej pozor při přebírání. Jsou to fakt svině. A příště si to auto zvednu i na hever než vyjedu.
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od castro »

Money píše:Kua ted si vzpomínám, že mě taky. Jinak by mě ani k autu nepustili.
Já už asi nic moc nevzmůžu, ale aspon at si ostatní dávaj pekelnej pozor při přebírání. Jsou to fakt svině. A příště si to auto zvednu i na hever než vyjedu.
já si příště po minulé zkušenosti půjdu suveréně pro auto bez zaplacení :lol:

všude to asi nejde, ale tam kde jsem byl já si stačí počkat až budou vyjíždět odtahovky, projít bránou až k autu a oni otevřou pak ani nevědí komu... :lol:
Kami1
Klubové ID: 2167

#15 Příspěvek od Kami1 »

Doporucuju se tu pekne vynadavat, pak nejaky to pivo a ser na ne. Zbytecny si delat kvuli curakum nervy.
Jeste tak maximalne z cizi simki a mobilu obednat odtahovku pro felicii(doporucuju najit nejakou se zelenym prouzkem) :lol:
ARMAN

#16 Příspěvek od ARMAN »

Platil jsem hned u brany(na plzeňsky) ale podpis byl na jiny papir myslim, ten jsem řek že podepišu než všechno prohlidu a bude ok. Bal jsem se že by rozflakly vanu kdyby auto shouply zvysoka nebo kdyby ho tahali tim svym hakem po lyžinach. Taky jsem si prohlid kola jelikož je mam lakovany načerno odřeny by to bylo vidět hned. Vše bylo ale v pořadku.
Money
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Money »

Tak já ho měl ve Švehlově pod Jižní spojkou a v každym rohu kamera a pěkně si to hlídaj. Prošel jsem dvěma bránama, který otvíraj na bzučák. Asi nejde zabezpečit auto proti odtahu co? A co ta brzdovka? Nestane se jí něco když to takhle zůstane přes svátky?
Kami1
Klubové ID: 2167

#18 Příspěvek od Kami1 »

Pokud ti to netece tak se nic nestane, jinak to zalep zvykackou nebo tak nejak.
Ale rozhodne s tou zvejkou nejezdi :D Dolej olej at se ti to ne zavzdusni.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#19 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Kami1 píše:Pokud ti to netece tak se nic nestane, jinak to zalep zvykackou nebo tak nejak.
Ale rozhodne s tou zvejkou nejezdi :D Dolej olej at se ti to ne zavzdusni.
žvejka, olej... omfg, tohle je tak do nejlepších hlášek Bmwklubu :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
CZAirwolf

#20 Příspěvek od CZAirwolf »

Nemate tu nekdo nejake argumenty, cim docilit kontroly auta predtim, nez dojde k podpisu atd. ? Rad bych to vedel predem, nez se mi neco takoveho stane. At uz jde o argument typu pravnika, policie atd...proste cokoli, co se da uspesne pouzit jako paka.
Odpovědět