Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Odtahovka která mi poškadila brzdovou hadičku
-
Money
- Klubové ID: 1716
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj.
V pátek mi odtahovka vzala auto za blbý parkování. Zaplatil jsem, auto jsem prohlíd zběžně jestli něco neohnuli, nic jsem nenašel tak jsem odjel. (bylo mokro tak jsem si nevšim žádný skvrny) ALE dneska mi začala svítit kontrolka na brzdovou kapalinu a koukám před levym zadnim kolem mi chčije brzdovka. Mužete mi někdo pomoct jestli to jde na tý odtahovce dokázat. že mi to zničily oni? Nebo mám prostě smůlu a můžu bejt akorát nas.anej? Dík za jakýkoli info. Zrovna před vánocema se mi všchno s.re, nejenom na autě.
V pátek mi odtahovka vzala auto za blbý parkování. Zaplatil jsem, auto jsem prohlíd zběžně jestli něco neohnuli, nic jsem nenašel tak jsem odjel. (bylo mokro tak jsem si nevšim žádný skvrny) ALE dneska mi začala svítit kontrolka na brzdovou kapalinu a koukám před levym zadnim kolem mi chčije brzdovka. Mužete mi někdo pomoct jestli to jde na tý odtahovce dokázat. že mi to zničily oni? Nebo mám prostě smůlu a můžu bejt akorát nas.anej? Dík za jakýkoli info. Zrovna před vánocema se mi všchno s.re, nejenom na autě.
-
Money
- Kontaktovat uživatele:
Já nevim jak to zvedali auto bylo v mírnym kopci. Měl jsem ho zabržděný na rychlost a na ručku. Možná ho tahali na korbu nebo ho zvedali. Spíš bych řek že ho zvedli, protože jsem taky našel kus plechu na spodku co byl ohnutej (dřív nebyl). Bůh ví co tam je ještě zohybaný. Teče to u levýho kola nekde mezi nádrží a uchycenim silentbloku od nápravy, možná za to jenom nák zatáhli. Mohlo se jim stát cokoli. Je pravda že auto nejni nejnovější e36 94 salon stačilo asi málo, ale stejně. Vim jaký jsou to prasata a jak s těma autama zacházej. Viděl jsem jak tam jedno skládali a docela ve mě zatrnulo.
Je otázka, jak to tahaj, jestli za kola, tak to bude těžko dokazatelný, ale jestli pásem - podvěsem (nejhorší způsob, jakej může bejt třeba u auta s M-kovejma prahama) tak bych je to to udělal.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
Money
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem si auto prohlížel. Přesně tohodle jsem se bál. Ale to, že mi urvali hadičku to jsem nemoh poznat, bylo mokro. Pod auto jsem lehal na prahy jsem se díval jestli nezanechali stopy. Jenom jsem si všim že mi víc řve vejfuk ale ten je stejně děravej a pude na výměnu. Teče to málo ale čim dál tim víc. Děsně mě to ted nasralo, zas další komplikace kvůli ňákym čů.ákům. Papír jsem jim podepsal no, ale myslel jsem kdyby mi nákej znalec napsal že s autem bylo neodborně manipulováno a že poškodil brzdnou soustavu že bych už na ně moh vyběhnout. Když si představim, že jsem moh v neděli označkovat takovejch BMW na jednu ránu
PS: Jak zjistim kterej jouda mi to odtáh? Smlouvu ted u sebe nemám.
PS: Jak zjistim kterej jouda mi to odtáh? Smlouvu ted u sebe nemám.
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
mě ten papír že je vše v pořádku donutili podepsat ještě dřív než jsem se dostal k autu... 
nedávno mě taky odtáhli ( feldu ) pár dní před prodejem když jsem ji měl naleštěnou, takže jsem i věděl víceméně kde bylo a nebylo co odřenýho...
nezkoušel jsem na ně svádět nic čím bych si byl jistej že jsem si udělal sám, ale jeden šrám přímo nad kolem mě zarazil tak jsem chtěl vidět fotky.
Musel jsem čekat až ten s tou odtahovkou znova přijede a ten mi řekl že na žádný fotky nemam nárok. ´Po tom co jsem mu vysvětlil že auto prodávám a nedávno jsem ho leštil takže si pamatuju co kde bylo a nebylo řekl dobrá, že mi je ukáže.
Ukázal mi opačnej bok kde byly šrámy které jsem si kdysi způsobil sám, a druhou stranu mi už odmítal ukázat, že prej jedině u soudu.
když jsem viděl jak tam přivážejí další auto, popruhy byly sice fajn ale to že zahákávali háčky za kola mi při představě mít tam opečovávané ALU šel mráz po zádech...
nedávno mě taky odtáhli ( feldu ) pár dní před prodejem když jsem ji měl naleštěnou, takže jsem i věděl víceméně kde bylo a nebylo co odřenýho...
nezkoušel jsem na ně svádět nic čím bych si byl jistej že jsem si udělal sám, ale jeden šrám přímo nad kolem mě zarazil tak jsem chtěl vidět fotky.
Musel jsem čekat až ten s tou odtahovkou znova přijede a ten mi řekl že na žádný fotky nemam nárok. ´Po tom co jsem mu vysvětlil že auto prodávám a nedávno jsem ho leštil takže si pamatuju co kde bylo a nebylo řekl dobrá, že mi je ukáže.
Ukázal mi opačnej bok kde byly šrámy které jsem si kdysi způsobil sám, a druhou stranu mi už odmítal ukázat, že prej jedině u soudu.
když jsem viděl jak tam přivážejí další auto, popruhy byly sice fajn ale to že zahákávali háčky za kola mi při představě mít tam opečovávané ALU šel mráz po zádech...
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
já si příště po minulé zkušenosti půjdu suveréně pro auto bez zaplaceníMoney píše:Kua ted si vzpomínám, že mě taky. Jinak by mě ani k autu nepustili.
Já už asi nic moc nevzmůžu, ale aspon at si ostatní dávaj pekelnej pozor při přebírání. Jsou to fakt svině. A příště si to auto zvednu i na hever než vyjedu.
všude to asi nejde, ale tam kde jsem byl já si stačí počkat až budou vyjíždět odtahovky, projít bránou až k autu a oni otevřou pak ani nevědí komu...
Platil jsem hned u brany(na plzeňsky) ale podpis byl na jiny papir myslim, ten jsem řek že podepišu než všechno prohlidu a bude ok. Bal jsem se že by rozflakly vanu kdyby auto shouply zvysoka nebo kdyby ho tahali tim svym hakem po lyžinach. Taky jsem si prohlid kola jelikož je mam lakovany načerno odřeny by to bylo vidět hned. Vše bylo ale v pořadku.

a vpravo Killca